Travjackpot på søndag

V65 Aalborg: Der er 400.000 kroner ekstra i sekser-puljen

Travspillerne har 400.000 kroner ekstra at jagte i V65-spillet, når der er derbyrevanche på Aalborg Væddeløbsbane på søndag.

Dermed kan der snildt blive over en halv million til en enlig række med seks rigtige. Puljen er overført, da ingen fandt de seks rigtige på derbydagen.

Spil med i V65

De danske derbydeltagere fandt heller ikke rigtig formen. I Aalborg bliver både den svenskejede derbyvinder Peak og toeren Pure Vacation væk.Svær at sluge
Det giver noget større chance til de danske kuske.

Bo Westergaard fra Nørresundby kørte Pingus Vang i derbyet, og alt så lyst ud indtil sidste sving, hvor nordjyden trak hesten ud til angreb.

Hesten, der på det tidspunkt lignede en derbyvinder, slog over i galop.

– Jeg håber da på revanche i Aalborg. Her skal den ikke miste balancen. Den galop var godt nok en hård en at sluge, og det tog nogle dage, inden jeg var i godt humør igen, siger Bo Westergaard til Ekstra Bladet.

– Jeg har ikke rigtig nogen forklaring på, hvorfor det gik galt i derbyet. Det hele var som det skulle være. Det var egentlig bare at køre.Hurtig fra start
Fra startspor tre er taktikken åben i Aalborgs Store Pris.

– Jeg har slet ikke bestemt mig endnu. Men Pingus Vang er normalt hurtig fra start, og jeg synes, at det er en af de tre-fire heste, som jeg kan se være med på målstregen.

– Hvem frygter du af de andre?

– Både Politiken (1) og Per Mento (2) har gode startspor. Det er to gode heste, siger Bo Westergaard.

Ekstra Bladets Travnyheder: ekstrabladet.dk/trav