Gitte håber på wildcard

Staldnyt: Picasso Sisa blev kørt ned i kvalifikationsløbet til Jydsk 4-årings Grand Prix

Picasso Sisa med Birger Jørgensen nåede lige nøjagtigt ikke med til Jydsk 4-årings Grand Prix i Århus. (Foto: Lasse Jespersen)
Picasso Sisa med Birger Jørgensen nåede lige nøjagtigt ikke med til Jydsk 4-årings Grand Prix i Århus. (Foto: Lasse Jespersen)

- Jeg var helt nede i kælderen. Det var ikke fordi, jeg var hidsig, men enormt ked af det hele, for jeg ved jo, at han er god nok, og så sker det.Travtræner Gitte Madsen fra Billund fik lige nøjagtigt ikke kvalificeret Picasso Sisa til Jydsk 4-årings Grand Prix i søndags.Et uheld i næstsidste sving, betød at Birger Jørgensen og hesten fik alt for langt frem til den tredjepladsi kvalifikationsløbet, der gav adgang til det jyske derby søndag 3. juli i Aarhus.- Det var noget p… Han blev totalt myrdet i staldsvinget, da han ellers gik fremad med 90 kilometer i timen, men det er umuligt at gardere sig mod en totalt træt hest, der bryder ud i banen, siger hun og henviser til attentathesten Pegasus NB.- Det var absolut ikke med vilje, at Morten Friis kørte ud i os. Heldigvis viste Picasso Sisa mig og eventuelle tvivlere, at han er til klar til de store opgaverGitte Madsens hest får nu kun en plads i Jydsk 4-årings Grand Prix, hvis en af de 12 startberettiget heste melder afbud.- Jeg håber på en plads. Vi er nu nummer 13 på listen over startberettigede heste, og det er mit lykketal. Jeg vil helst ikke ud i trøstløbet med ham, siger Gitte Madsen.Ekstra Bladets Travnyheder: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer