Sikker sejr til Jensen

V65 Århus: Partout Simoni ligner kæmpefavorit til Jydsk 4-årings Grand Prix

Flemming Jensen har muligheden for at vinde Jydsk 4-årings Grand Prix for andet år i træk. (Foto: Lasse Jespersen)
Flemming Jensen har muligheden for at vinde Jydsk 4-årings Grand Prix for andet år i træk. (Foto: Lasse Jespersen)

På trods af et forkert valg af hovedlag, så vandt Partout Simoni let sit kvalifikationsløb til Jydsk 4-årings Grand Prix.Hesten fløj af sted fra start og førte en overgang med op til 40 meter.- Han var meget ambitiøs fra start, så nu går vi tilbage til at køre ham med et åbent hovedlag. Jeg kunne ikke gøre andet, end at lade ham gå af sted, for det var jo mig selv, der havde lavet fejlen. Derfor måtte han bestemme i dag.- Heldigvis tog han sig en pause i opløbssvinget, og så var der kræfter til at holde til mål, sagde Flemming Jensen.Steen Juul kom farende i opløbet med Per Mento. Det blev dog kun til andenpladsen, for Partout Simoni trak igen, da Per Mento kom frem udvendigt.Tredjepladsen gik til Flemming Jensen-trænet Pontiac. Den havde inden kvalifikationsløbet ikke gjort noget større væsen af sig.- Nu skal vi lige have talt med ejeren, om han skal start i Grand Prixet eller i trøstløbet. Nu er hesten jo kvalificeret, sagde Flemming Jensen.Choksejr til Lønborg
Der var også sejr til Preston og Henrik Lønborg. Der var der ikke mange, der regende med. Vinderodds var 15,83. Hjemmebanekusken gav hesten en rolig indledning som fjerde hest i inderste spor.- Efter 800 meter kunne jeg komme ud, og så gik jeg efter Ole Bender, da han angreb. Det er en hest, der hele tiden udvikler sig, sagde Henrik Lønborg.

Spidssejr
Henrik Lønborg var storfavorit med Pondus Bork i sidste kvalifikationsløb, men fra spor 10 blev der alt for langt frem til førende Poker Avelon. Gordon Dahl kørte selv hesten- Jeg var overrasket over, at han var så hurtig fra start. Jeg tog chancen i dag. Det er ikke sikkert, at han er ligeså god til Grand Prixet, sagde kusken.Pikant Brogård og Bent Svendsen galopperede en andenplads væk i hård strid med Poker Avelon, og så blev Henrik Lønborg og Pondus Bork toer.

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer