Gittes Picasso

V65 Århus: Søndag gælder det kvalifikationen til Jydsk 4-årings Grand Prix

Jydsk 4-årings Grand Prix er Danmarks næststørste løb for årets derbyheste. Picasso Sisa og Birger Jørgensen er en af forhåndsfavoritterne. (Foto: Lasse Jespersen)
Jydsk 4-årings Grand Prix er Danmarks næststørste løb for årets derbyheste. Picasso Sisa og Birger Jørgensen er en af forhåndsfavoritterne. (Foto: Lasse Jespersen)

Uha – hvor en lodtrækning. To af de største favoritter til sejren i Jydsk 4-årings Grand Prix i begyndelsen af næste måned mødes allerede i det ene kvalifikationsløb på søndag.

Det er Gitte Madsens Picasso Sisa, der møder Partout Simoni, som har skiftet træner fra tyske Klaus Kern til succesfulde Flemming Jensen i Hjallerup.

Vinderen af løbet får fordel af bedre startspor i finalen søndag 3. juli.

Ekstra Bladet har begge heste med på V65-forslag. Med et lille plus til Picasso Sisa.

– Vi ved jo ikke noget om, hvad Flemming har fået ud af Partout Simoni. Men jeg ved, at det er en god hest, og det er de andre i feltet også, men jeg frygter ingen, siger Gitte Madsen til Ekstra Bladet.

Der er kun et enkelt minus. Startspor otte er det inderste i anden række.

– Ja, vi er lidt afhængige af, hvad de andre laver de første 100 meter. Til gengæld er vi så ikke med i nogen magtkampe i løbets start. Det er første gang, at han skal starte på Aarhus-banen, men han virker fint den vej rundt, og min kusk er vel en af de bedste på den bane.

Det har Fru Madsen ret i. Hun har valgt verdensmesteren Birger Jørgensen.

– Hvis det flasker sig, ender vi langt fremme. Picasso Sisa er en hest, der vil løbe væddeløb, så det ser godt ud.

– Han var rigtig fin i sidste start i Oslo – og det på en bane, der slet ikke var til hans fordel. Den var hård som beton. Siden den start har vi bare trænet på, for der har ikke rigtigt været løb, der passer ham.

Find Ekstra Bladets Travside ved at skrive: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer