På vej mod længere opgave

Staldnyt: Efter sejren på Copenhagen Cup-dagen kan næste start blive langdistanceløbet til Forus Open

Laughing Stock vandt langdistanceløbet på Copenhagen Cup-dagen. (Foto: Martin Timm)
Laughing Stock vandt langdistanceløbet på Copenhagen Cup-dagen. (Foto: Martin Timm)

Den danskeejede travhest Laughing Stock viste sine evner på de lange distancer ved Copenhagen Cup-dagen i søndags. Der blev det til en sejr i langdistance-løbet, og det kan blive en lignende opgave i næste start.

- Jeg var godt tilfreds med ham til Copenhagen Cup. Jeg tror, at vi starter ham i forbindelse med Forus Open i begyndelsen af juli. Der er et langdistanceløb med 300.000 norske kroner i førstepræmie. Det er de distancer, som han skal starte på fremover, siger træneren Morten Juul til Ekstra Bladet.

Ny hest til Stald Rita
Han har Jeppe Juel til at køre hesten i løbene.

- Det er så god en hest. Jeg havde både det norske hovedlag og vattet i behold, da vi vandt på Lunden. Det er svært at sige, hvor meget mere, der var i ham, for uanset hvad jeg gør, så gør han sit bedste hver gang. Det var godt, at der var tempo på undervejs, for så kom han rigtig til sin ret. Han gik et fantastisk løb, siger Jeppe Juel om Stald Ritas i øjeblikkets største stjerne.

Stalden har i øvrigt købt nyt blod. I går efter sejren til Pedro på Charlottenlund over Stald Rita sejrshsten. Det skriver travbanen.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer