Rudbeck ærgerlig over verdensmesteren

Copenhagen Cup: Skive-amatøren fik intet ud af turen til København

Birger Jørgensen fik Nobodybeatsthebeat (tv.) for sent ud til angreb - sejren gik i stedet til Mathilde Trøjborg i (th.). (Foto: Martin Timm)
Birger Jørgensen fik Nobodybeatsthebeat (tv.) for sent ud til angreb - sejren gik i stedet til Mathilde Trøjborg i (th.). (Foto: Martin Timm)

CHARLOTTENLUND (ekstrabladet.dk): For kun tredje gang i karrieren endte Nobodybeatsthebeat uden for præmierækken, da Birger Jørgensen kørte hesten til sjetteplads i Hoppeeliten på Copenhagen Cup-dagen i Charlottenlund søndag.

Det passede bestemt ikke den ambitiøse ejer Peter Rudbeck, der altid har Birger Jørgensen til at køre sine heste.

- Jeg ærger mig, for det var en fejlvurdering af kusken, sagde han til Ekstra Bladet.

- Det er helt godnat. Jeg kommer med to heste i topform og tager hjem uden en præmiekrone. Når Flemming Jensen har to heste med helt fremme, så gælder det om at komme ud i tredje spor. Det var bestemt ikke godt kørt.

- Nobodybeatsthebeat er utrolig godt gående lige nu. Det så man også efter løbet, da hun var ved at rende af med Birger, da de endelig kom fri af de andre heste, siger Peter Rudbeck.

Birger Jørgensen:

- Der var ingen fejl på hesten. Jeg kom bare ikke til. Jeg skulle have kørt ud i tredje spor, da der manglede 800 meter af løbet.

Ingen løb til Nobodybeatsthebeat
Der bliver ikke tid for revanche lige med det samme.

- Jeg har ledt i Sverige, for jeg vil gerne finde et hoppeløb med en stor førstepræmie, men der er ikke noget lige nu. Det er irriterende, når nu hun er i så god form, siger Peter Rudbeck, der i stedet starter hoppederbyvinderen i forbindelse med Jydsk 4-årings Grand Prix i den første weekend i juli.

Birger Jørgensen kørte også en Peter Rudbeck-hest i to-årsløbet. Her blev det galop i opløbet for Sound Of Silence.

Ekstra Bladets Travnyheder: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer