Belgisk harme mod Flemming Jensen

Copenhagen Cup: Christophe Martens rasende over, at Flemming Jensen lukkede Marielles inde

Mathilde Trøjborg og Flemming Jensen var tæt på at miste sejren til Muscles G T. (Foto: Lasse Jespersen)
Mathilde Trøjborg og Flemming Jensen var tæt på at miste sejren til Muscles G T. (Foto: Lasse Jespersen)

CHARLOTTENLUND (ekstrabladet.dk): Den belgiske topkusk Christophe Martens har ikke danske Flemming Jensen med i aftenbønnen.

Bag hoppen Marielles overlod belgieren fronten midtvejs i Hoppeeliten på Copenhagen Cup-dagen til danske Mathilde Trøjborg. Travsportens uskrevne regler siger, at man som gengæld giver modstanderen en chance for at tage andenpladsen ved at køre frem i opløbet.

Det gjorde Flemming Jensen ikke, da han holdt igen ved Mathilde Trøjborgs sejr.

- Jeg var fair og gav ham fronten uden kamp, men han var ikke fair over for mig. Næste gang så får Flemming Jensen lov til at blive ude i andet spor, sagde en oprevet Chrisophe Martens til Ekstra Bladet.

Den næste gang kan allerede blive senere søndag eftermiddag, når Flemming Jensen og Local Conch er tvunget til at angribe i sporene. Her kan belgieren bag Leading Lantern nu blive en alvorlig forhindring i bestræbelserne på at vinde Copenhagen Cup.

Flemming Jensen bag vinderhesten Mathilde Trøjborg:

- Hvis jeg var kørt frem, så havde min anden hest i løbet, Tara Defi, mistet en placering. Hvis jeg havde overtaget spidsen i første sving, så havde jeg ladet Martens komme ud i opløbet, men jeg mener ikke, at jeg var moralsk forpligtet til at lukke ham ud, når det var midt i løbet, at jeg gik forbi ham, sagde Flemming Jensen til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet er til Copenhagen Cup: Se ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer