Hurtigste løb nogensinde i Danmark

Copenhagen Cup: Steen Juul og Neo Holmsminde var først og fik banerekorden efter hård strid opløbsstrid i Copenhagen Open

Neo Holmsminde stak lige mulen frem foran Unforgettable. (Foto: Lasse Jespersen)
Neo Holmsminde stak lige mulen frem foran Unforgettable. (Foto: Lasse Jespersen)

CHARLOTTENLUND (ekstrabladet.dk): Hestene løber hurtigt på Charlottenlund Travbane i dag. O'Grady satte banerekord for fem-årige, og nu har Neo Holmsminde banerekord og vindertiden 1.10,2/1609 meter autostart er den hurtigste vindertid nogensinde i Danmark.

Men det var tæt på, at alt var blevet ødelagt for Neo Holmsminde i startøjeblikket.

- Han var lige ved at galoppere for mig i startøjeblikket. Jeg måtte parerere og redde ham. Det var derfor, at vi kom dårligt fra start, sagde Steen Juul til Ekstra Bladet efter sejren til 100.000 kroner.

Med den dårlige start havnede Neo Holmsminde som tredje hest i første spor. Den position skulle ændres, da der manglede en omgang. Juul satte tryk på og overtog fronten kort inde i næstsidste sving.

- Jeg vover at tabe løbene, men hestene skal have chancen, sagde Steen Juul om den offensive taktik.

I mål var tyske Unforgettable side om side med Neo Holmsminde, men det blev altså til danske sejr - og tysk tilfredshed.

- Lige på målstregen var jeg sikker på, at Vi var først, men jeg blev lidt nervøs, da vi var kommet over mål. Jeg ville ikke køre tilbage til vinderpladsen før dommerne havde udråbt os som vindere, sagde Steen Juul.

Tyske Michael Schmid mistede alså 50.000 kroner på målstregen:

- Det var en god følelse at være med i det hurtigste løb nogensinde i Danmark. Vi tabte til en tophest. I opløbssvinget troede jeg, at vi havde vundet, men Steen Juuls hest var så stærk. Jeg er meget glad for andenpladsen.

Ekstra Bladet er til Copenhagen Cup: Se ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer