Sejrsprocent 38

V65 Århus: Ole Bender har vundet tre af årets otte V65-løb. Søndag luftes derbyemnerne

Prada Cloc ved en sejr på Charlottenlund Travbane. Gentager Ole Bender den bedrift i hopperderbyet til august.  (Foto: Lasse Jespersen)
Prada Cloc ved en sejr på Charlottenlund Travbane. Gentager Ole Bender den bedrift i hopperderbyet til august. (Foto: Lasse Jespersen)

Det kan godt være, at Ole Bender ikke har mange køreture, men for V65-spillerne gælder det om at se op, når han deltager i løbene.

På Ekstra Bladets V65-kuskeligaen indtager fynboen en beskeden 12. plads, men tjek lige sejrsprocenterne. Birger Jørgensen, der fører listen har brugt 97 løb til at vinde 14 sejre – sejrsprocent på 14. Ole Bender har kun været med i otte løb og har vundet de tre. Sejrsprocent 38!

Spil med i V65– Jeg er meget tilfreds med min sejrsprocent i år. Det handler om at få noget ud af det, som man har, siger træneren, der pt. har 17 heste i træning.

– Det har været lidt svært at få det hele i gang i år, men jeg håber meget på mine derbyemner, siger Ole Bender til Ekstra Bladet.Fynske derbyheste
Og det er netop de derbykandidater, som han lufter i V65-løbene søndag eftermiddag i Århus.

– Prada Secret (2 i V65-5) starter i Århus, fordi der er en måned til prøverne til 4 Årings Grand Prix. Den er ikke blandt Top 3 i årgangen, men jeg mener, at den ligger lige under.

– På søndag har den vinderchance, siger Ole Bender.

I løbet efter gælder det hoppen Prada Cloc (7).

– Den skulle have startet på DM-dagen i Odense, men den fik bihulebetændelse. Det ser rigtig fint ud med hende, og hun har trænet pænt.

– Jeg tror, at hun er i fin form, men det er jo ikke lige det her løb, der er det vigtigste for hende i denne sæson, siger Ole Bender.

Flere travtips: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer