Savner invitation til Elitloppet

12 dage til Elitloppet: Steen Juul er både glad for og ked af, at Classic Grand Cru endnu ikke er inviteret til Nordeuropas største spinterløb

I søndags spurtede Classic Grand Cru frem til en trejdeplads i Oslo Grand Prix. (Foto: Kanal 75)
I søndags spurtede Classic Grand Cru frem til en trejdeplads i Oslo Grand Prix. (Foto: Kanal 75)

Den danske travtræner Steen Juul er så tilfreds med Classic Grand Cru efter tredjepladsen i Oslo Grand Prix, at han nu overvejer, om hesten skal starte i Elitloppet 29. maj.

- Ja. Jeg har tænkt på det. Jeg havde en snak med Solvallas sportschef inden Oslo Grand Prix.

Classic Grand Cru er allerede inviteret til det danske EM-løb Copenhagen Cup 12. juni. Steen Juul har tidligere sagt, at det ville være for hårdt med tre så hårde løb på fire uger.

- Så du afviser ikke Elitloppet nu?

- Nej. Det vil jeg ikke gøre. Får vi invitationen, så må jeg tale med ejeren igen. Vi må se, hvad vi så når frem til.

- Det er let for mig at sige, at det vil blive for hårdt for hesten. Men man skal også tænke på, at det er en kæmpe oplevelse for ejerne og folkene omkring hesten. Det er ikke hvert år, at man bliver tilbudt at starte i Elitloppet, men igen må jeg understrege, at vi intet har hørt endnu.

- Jeg er sluppet for at tage stilling og det er jeg både glad for og ked af at høre. Jeg er glad for, at jeg ikke endnu behøver at tage stilling til, om han skal starte, og ked af at vi ikke er blevet inviteret, for det ville være en anderkedelse af hestens flotte resultater, siger Steen Juul.

- Hvordan var Classic Grand Cru, da han kom hjem fra Oslo?

- Han så fantastisk ud. Der var ikke en anmærkning på hesten. Det er en super hest, der kan tåle at starte - selv på hårde baner. Han er god til at rejse. Jo, han kan stå for det meste.

Spændende bliver det, om hesten, træneren og ejeren kan stå for en inviation til Elitloppet.

0 kommentarer
Vis kommentarer