Favoritter sejrede i V5-spillet

V5 Nordic: Fire V5-vindere var tippet direkte i Ekstra Bladet og derfor gav spillet kun 87 kroner

Selv om Honey Love Victory vandt hoppeløb på Charlottenlund Travbane, lakker løbskarrieren mod enden. (Foto: Lasse Jespersen)
Selv om Honey Love Victory vandt hoppeløb på Charlottenlund Travbane, lakker løbskarrieren mod enden. (Foto: Lasse Jespersen)

CHARLOTTENLUND (ekstrabladet.dk): Det var i den grad en favoritomgang onsdag eftermiddag på Charlottenlund Travbane.

Fire af vinderne var tippet som vindere af Ekstra Bladet. Den sidste af de fem vindere: Thai Olympic var tippet som toer.

Knud Mønster indledte spillet med at vinde med Honey Love Victory. Vinderodds 2,98 var dagens højeste i V5-spillet, og gevinsterne var så beskedne som 87 kroner for fem rigtige.

Skive-træneren afslørede, at Honey Love Victroy er på nippet til at afslutte karrieren.

- Hun starter nok næste onsdag, så er løbskarrieren nok slut. Hun har ikke gået, hvad hun kan. Jeg føler ikke, at hun er så stærk mere, så vi sætter hende nok i avlen. Der er ingen grund til at plage hende gennem endnu en vinter, sagde Knud Mønster til Ekstra Bladet.

Eftermiddagen var præget af flotte sejre. En af dem til Bo Westergaards Thai Olympic. Han var ude i en knaldhård åbning, hvor de første 500 meter gik i kilomtertiden 1.10.

Det fik senere Outstanding Shadow til at tabe pusten, men Thai Olympic fortsatte helt til mål for den danske træner med den norske licens.

- Det var en fin præstation, og det er godt at se, at han er tilbage, sagde Bo Westergaard, der har haft hesten i træning i omkring fire måneder.

- Nu skal han lige samle nogle point sammen, og så starter den nok en enkelt gang mere i Danmark. Han har norske ejere, så jeg tror, at vi starter ham mest i Norge, siger Bo Westergaard.