Årets travkusk: Flemming Jensen

Travets julekalender: Endnu en hæder går mod Hjallerup

Otte sejre.

Det er den margin, som Flemming Jensen fører Ekstra Bladets V65-kuskeliga med inden de sidste seks løb i Aalborg på mandag.

I det hele taget har Flemming Jensen haft en suveræn sæson både som træner og kusk. Han har selvfølgelig vundet et hav af løb med sine egne heste, men desuden har han også siddet bag andres heste, når han har vundet storløb.

Mest i øjnefaldende har selvføgelig været køreturene bag derbyvinderen Okay Bee, men Flemming Jensen var også bag One Winner, da den vandt Billund Hoppesprint.

Der findes mange gode kuske i Danmark, men Flemming Jensen har i år været i særklasse. Derfor bliver han årets kusk i Ekstra Bladets Travjulekalender.

- Det har været et helt fantastisk år.

- Hvad har været dine største sejre?

- Det har været med Mathilde Trøjborg i N. J. Koster Memorial, hvor hun travede en 1.10-tid. Jeg vægter også Local Conchs 1.10-løb på den langsomme Åby-bane højt, og så skal vi heller ikke glemme derbyweekenden med sejre i de to derbyløb (Odyssee Eastwind og Okay Bee), siger han.

LÆS DET STORE INTERVIEW MED FLEMMING JENSEN I EKSTRA BLADETS PAPIRUDGAVE JULEAFTENSDAG. HER UDPEGER EKSTRA BLADET ÅRETS TRAVHEST.