Tre gange jackpot i V65

V65 Charlottenlund: Der er overført 171.756 kroner til sekser-puljen

Kyssepigerne har travlt med Nicolaj Andersen. Søndag har han to store vinderchancer i V65-spillet.  (Foto: Lasse Jespersen)
Kyssepigerne har travlt med Nicolaj Andersen. Søndag har han to store vinderchancer i V65-spillet. (Foto: Lasse Jespersen)

Julegaverne kan blive sikret med et spil til V65-puljen i Charlottenlund på søndag. Der var allerede inden spillet blev åbnet 171.756 kroner i sekserpuljen.

Det var en helt umulig V65-omgang mandag, hvor ingen fandt hverken fem eller seks rigtige, der betyder, at sidste V65-spil inden jul har jackpot.Spil V65 herOg travtræner Nicolaj Andersen er en af de kuske, som er i fokus. Han har kun kørt 30 V65-løb i år. Men det er blevet til seks sejre.

– Ifølge din sejrsprocent, så bliver det til en sejr. Hvilken hest er din største chance?

– Det er Omar Pelle (1 i V65-1) og Borlis Carl (4 i V65-5). De står begge med gode chancer.

– Omar Pelle har ramt en god formtop, og konkurrencen her om vinteren er ikke så hård. I det her løb er der gode hest, men vi har et fint startspor, og det er en god vincerchance.

– Borlis Carl har forrygende god form. Der er intet at udsætte på ham, og jeg giver ham et offensivt løb og kører til så længe, lampen lyser. Han er med helt fremme.

– Din sejrsprocent i V65 er 20. Kun Flemming Jensen i Top 15 har gjort det bedre. Hvad siger du til det?

– Jeg forsøger hele tiden at matche mine heste fornuftigt, og så kommer de altid velforberedte, siger Nicolaj Andersen.

Flere travnyheder: ekstrabladet.dk/trav