Annonce:
Annonce:

Kører afventende med favoritten

V65 Charlottenlund: Flemming Jensen fører stadig stort i Ekstra Bladets V65-Kuskeliga - han har flere vinderchancer søndag

I sidste start vandt Okay Bee og Flemming Jensen Jydsk 4-årings Grand Prix. (Foto: Lasse Jespersen)
I sidste start vandt Okay Bee og Flemming Jensen Jydsk 4-årings Grand Prix. (Foto: Lasse Jespersen)
Annonce:
Følg Trav

Selv om Flemming Jensen og Mathilde Trøjborg blev diskvalificeret som vinder af DM for Hopper, så holder nordjyden stadig et solidt forspring på Ekstra Bladets Kuskeliga. Med otte sejre har han dobbelt så mange sejre som Bent Svendsen, der indtager andenpladsen.

Søndag er der igen DM på programmet. Denne gang for hingstene. Det betyder V65 på Charlottenlund og næste afdeling af Kuskeligaen. Nordjyden kører årets derbyfavorit Okay Bee (4 i V65-2) i et fireårsløb.

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Hesten bliver storfavorit, men måske er det alligevel en god ide at gardere. Sejren betyder nemlig ikke så meget i det løb. Her er det vigtigere, at hestene får pudset formen af inden kvalifikationsløbene til derbyet medio august.

Annonce:

- Det er altid en ren fornøjelse at køre Okay Bee. Det er en god chance, men det er klart, at vi satser ikke hele butikken på at vinde det løb. Jeg vil køre ham lidt afventende ligesom jeg gjorde til Copenhagen Cup-dagen. Så ser vi, hvormange han når i slutspurten, siger Flemming Jensen til Ekstra Bladet.

Øvrige chancer
Sådan vurderer Flemming Jensen sine øvrige starter.

Orca (1 i V65-1) håber jeg kan være blandt de tre bedste.

Johnny V (7 i V65-3) er en hest, der har startet to gange. Han har gjort det fornuftigt og er på rette vej. Det er en fornuftig vinderchance.

Monshine Star (1 i V65-4) har gået okay løb uden at vinde. Hesten er hurtig fra start, og det vil jeg udnytte. Det er ikke rigtig en vinderchance, men hesten kan godt dukke op i top 3

Nico Øland (9 i V65-5) har startet to gange for os. Jeg tror aldrig, at den har prøvet 3000 meter, men jeg tror ikke, at det bliver noget minus. Jeg tror, at den kan være blandt de tre-fire bedste,

Hurricane Line (3 i V65-6) forsøger at få en præmie med hjem i DM-løbet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: