Juul: Svært for Classic Grand Cru

Forus Open: Den danske træner er tilfreds med en mindre placering i det norske EM-løb

Neo Holmsminde var hurtig fra start i Copenhagen Cup, men Thomas Uhrberg tog farten af hesten, da han troede, der var omstart. Nu får parret en ny chance.(Foto: Lasse Jespersen)
Neo Holmsminde var hurtig fra start i Copenhagen Cup, men Thomas Uhrberg tog farten af hesten, da han troede, der var omstart. Nu får parret en ny chance.(Foto: Lasse Jespersen)

Steen Juul sender to heste til Norge søndag eftermiddag, hvor EM-afdelingen Forus Open køres.

I hovedløbet deltager Classic Grand Cru, der har fået startspor ni og dermed anden række bag startvognen.

- Det kunne være værre. Spor 6, 7, 8 og 10 er dårligere, siger Steen Juul til Ekstra Bladet.

- Det er da ikke håbløs, men der er nogle af hestene i løbet, som han ikke kan slå. Heste som Brioni og Torvald Palema skal have en dårlig dag, og så skal Classic Grand Cru samtidig levere en stor præstation, hvis den skal vinde løbet.

- Det er realistisk at tro på en præmiechance og så håbe på et hak eller to mere. Classic Grand Cru går næsten aldrig et dårligt løb, siger Steen Juul, der selv kørte hesten, da den i juni blev nummer tre i Copenhagen Cup.

Søndag er det Thomas Uhrberg, der styrer linerne.

Uhrbergs revanche
Det gør han også bag Neo Holmsminde. Her er der tale om revanche for den svenske kusk, der i netop Copenhagen Cup totalt fejlbedømte starten bag hesten og dermed ødelagde alle chancer for en topplacering.

I et fire-fem årsløb starter Neo Holmsminde med nummer et.

- Det er ikke helt optimalt. Ligesom på Charlottenlund Travbane er spor 1 lidt dårligt på 1600 meter. Han kommer ikke til at holde spidsen, men han burde være sikret en god position i feltet. En hest som Noras Bean er utrolig hurtig fra start, og får den spidsen, så bliver det svært for min hest. Omvendt føler jeg altid, at Neo Holmsminde har en chance, siger Steen Juul.

Han er selv optaget af løb på Jydsk Væddeløbsbane i Århus, hvor der er Jydsk 4-årings Grand Prix.

0 kommentarer
Vis kommentarer