Favoritter vandt Grand Prix-kval

V65 Århus: De tre store favoritter vandt hver sit heat af kvalifikationen til Jydsk 4-årings Grand Prix

Ophoto Brogård var en af de tre vindere af kvalifikationsløbene til Jydsk 4-årings Grand Prix. (Foto: KM Foto)
Ophoto Brogård var en af de tre vindere af kvalifikationsløbene til Jydsk 4-årings Grand Prix. (Foto: KM Foto)

2,6 - 1,3 og 2,1 så lave var vinderodds på de tre favoritter Ophoto Brogård, Okay Bee og Ozone Mølgård i kvalifikationsløbene til Jydsk 4-årings Grand Prix.

Storfavoritterne indfriede alle forventninger. Dermed ligner trekløveret også vinderkandidaterne, når Grand Prix'et afgøres søndag 4. juli på Jydsk Væddeløbsbane i Århus.

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

På forhånd var der ellers tvivl om, Ophoto Brogård ville finde vej gennem svingene i Århus. Hesten har ikke 'med uret'-vejen som sin favorit.

Bent Svendsens hest fik lov til at arbejde for havren. Først kæmpede den om fronten mod One Way Boy, og siden angreb Open.

- Jeg er meget tilfreds med præstationen i dag, han var bedre end vi regnede med. Klassehestene tager sig sammen, når det gælder, hvilket han også gjorde i dag, sagde Skive-træneren til Ekstra Bladet efter sejren.

- Ohoto Brogård er ikke hurtig fra start, og Rene Kjær slap ikke bare spidsen, vi måtte køre om det. Derfor fik Open og Jeppe et et godt løb. Alligevel vandt vi let, sagde Bent Svendsen.

Stærk som en okse
Han har allerede nu en plan for, hvordan Ophoto Brogård skal knække de to medfavoritter i Århus.

- De tre vindere af prøverne trækker lod om retten til først at vælge startspor. Jeg vælger startspor fra tre og ud ad - det vigtigste for os er ikke at blive lukket inde fra start.

- Fordelen med Ophoto Brogård er, at han han bliver bedre jo længere løbet er, siger Bent Svendsen.0 kommentarer
Vis kommentarer