Rød-hvide farver i Billund

Stald Ritas Laughing Stock er den ene af to sikre vindere på V5-forslaget til Billund Trav

Nubi Lens er fidusen på Ekstra Bladets V5-forslag. (Foto: Anders Brohus)
Nubi Lens er fidusen på Ekstra Bladets V5-forslag. (Foto: Anders Brohus)

Stald Ritas Laughing Stock er en af de to sikre på Ekstra Bladets V5-forslag til Billund Trav onsdag.

Hesten, som Jeppe Juel sædvanen tro kører, kommer med en sejr fra sidste start i Odense.

- Det er en tophest som gik godt sidst på trods af halsproblemer. Taber ikke, hvis den undgår uheld, siger Jeppe Juel.

Stald Rita gemmer på navnet, Jørgen Jensen. Han kom ind i travsporten via andelshesten Enjoy DR2 og har nu selv 16 heste. Som altid, når heste fra Stald Rita starter, bliver kusken iført staldens rød-hvide farver.

- Selv om Laughing Stock meldes i god skik er det både godt og ondt at være udnævnt til favorit. Uden uheld tipper vi en god vinderchance og glæder os, siger Jørgen Jensen.V5-Guide
Den sikre: Master Epri (2 i V5-2) har startet to gange med Flemming Jensen i sulkyen og vundet en sejr og en andenplads. Begge gange efter meget overbevisende løb.

Fidusen: Nubi Lens (11 i V5-4) har et skidt startspor, og derfor kan oddset på hesten være højt. Hesten gik et meget godt løb sidst og har fordel af Billunds lange opløb.

- Nubi Lens vandt en flot sejr sidst i Billund på en rigtig god afslutning, hvor han afgjorde det sikkert i 16,9/2500 meter. Med en omgang tilbage sad han ellers langt tilbage i feltet, men på klassehestens maner, tog han mange meter ind på de førende, og han virkede efter løbet til at være helt upåvirket, sagde

Favorit i fare: Olympia Bay (3 i V5-5) galopperer meget for tiden.

- Olympia Bay tabte koncentrationen sidst i opløbet og hoppede en god placering væk. Hun får nu et lukket hovedlag på og er en vinderchance i fejlfri udgave, siger Knud Mønster.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere