Birger Jørgensen: Hun skal et step op

Verdenmesteren mener, at Nobodybeatsthebeat skal være meget hurtigere fra start, hvis hun skal med i den internationale hoppeelite

Birger Jørgensen og Nobodybeatsthebeat tog en let sejr mandag aften i Skive. (Foto: US Photo)
Birger Jørgensen og Nobodybeatsthebeat tog en let sejr mandag aften i Skive. (Foto: US Photo)

I år har Nobodybeatsthebeat været travfolkenes kæledægge. I de sidste otte starter har hun gået fra sejr til sejr og har slået alle aldersfæller i Danmark.

Hver gang eneste start har hun haft Birger Jørgensen som makker, og de afsluttede en fantastisk sæson ved at vinde årets afskedsløb i Skive.

Trods succesen forudsiger verdenmesterkusken over for Ekstra Bladet, at Danmarks bedste hoppe nogensinde skal forbedre sig, hvis hun skal være med i den internationale hoppeelite til næste sæson.

- Jeg har forhåbninger om, hun kan klare sig.

- Men det bliver svært, hvis hun ikke bliver hurtigere fra start. Det kan blive et problem for hende. Hun skal et step mere for at klare sig i den klasse, siger Birger Jørgensen.

- Den manglende starthurtighed er nok hendes eneste negative sider. Det kræver træning.

- Det er faktisk bevidst, at vi aldrig har trænet hende i det, for hun har temperament, siger han og hentyder til, at det kan udløse startgalop, hvis travheste bliver hidset for meget op inden startafgang.

- Heldigvis har hun været så meget bedre end de andre, at vi hele tiden har kunnet køre løbene på hendes præmisser, siger Birger Jørgensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere