Derbyvinderen forbigået

Nice Little Ært er ude af kampen om at blive årets 4-årige travhest

I yderbanen vinder Nice Little Ært derbyet foran Neo Smed. (Foto: Kim Agersten)
I yderbanen vinder Nice Little Ært derbyet foran Neo Smed. (Foto: Kim Agersten)

Firårssæsonen i travverden handler om at vinde derbyet, men to fremragende præstationer i derbyprøven og det klassiske løb sidste søndag i august er ikke nok for Nice Little Ært.Derbyvinderen var ikke blandt de navne, som Joachim B. Olsen læste op fredag eftermiddag under præsentationen af de nominerede til Årets 4-årige travere på Jydsk Væddeløbsbane.Den sydsvenske travtræner Tomas Malmqvist fik Nice Little Ært til at formtoppe nøjagtig i de augustdage, hvor derbyet blev afgjort. Hverken før eller siden fandt derbyvinderen noget, der lignede klasse.

- Nice Little Ært var slet ikke i spil, da den både er svenskejet og svensktrænet, sagde Flemming Sunn fra udtagelseskomiteen.

I stedet kommer slaget om at blive årets 4-årige traver til at stå mellem hoppederbyvinderen Nobodybeatsthebeat, Neo Holmsminde og derbytoeren Neo Smed.

I det selskab må Peter Rudbeck øve sig på takketalen, inden væddeløbssporten går til Hestesportens Galla lørdag 9. januar, for Nobodybeatsthebeat har gjort rent bord ved de tre største 4 års hoppeløb.Det vil også være en kæmpe overraskelse, hvis Pikachu C N ikke fejres som bedste to-åring. Den vandt både Jydsk 2-årings Grand Prix og Opdrætningsløbet. Det er nok mest for spændingens skyld, at Photocopy K er alternativet, når juryen afgiver stemmer.

De ældre står for spændingen

Spænding kan der derimod forventes, når kuverten med årets ældre travhest åbnes på Nyborg Strand. Her er der fire kompetente kandidater.Inzaghi har vundet DM og storløb i Norge. Korvet Klintholm satte ny dansk rekord i juni og vandt i begyndelsen af denne måned N.J. Koster Memorial. Local Conch har vundet mange langdistanceløb og seneste en finale i den svenske gulddivision, mens Navy Seal efter behag har taget sejre i den norske gulddivision.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere