Lurer der en dansk overraskelse

Flemming Jensens Local Conch vandt kvalifikationen - nu er den outsider i V75-løbene, hvor der er 36 millioner i 7'er puljen

Local Conch er Flemming Jensens bud på en V75-vinder i Jackpot-omgangen. (Foto: Rasmus Baaner)
Local Conch er Flemming Jensens bud på en V75-vinder i Jackpot-omgangen. (Foto: Rasmus Baaner)

Svenskerne koncentrer sig lørdag eftermiddag om Järvsöfaks' (5 i V75-5) mulighed for at tage sejr nummer 200 i karrieren - og om gulddivisionsfavoritten Commander Crowe (7 i V75-3).

Men en af de overraskelser, der kan bane vejen for en god udbetaling af præmier for syv rigtige i V75-spillet, kan blive dansk. Flemming Jensen sender Local Conch (5) til start i V75-7, der er finalen i Sølvdivisionen.

For tre uger kvalificerede parret sig via en sejr på Romme-banen, og i finalen køres der om en førstepræmie på 250.000 svenske kroner. Træningen i Nordjylland har foregået som planlagt.

- Han holder normal form, og spor fem er nok det mest perfekte. Men det er klart, ar jeg ville have, løbet skulle være 500 meter længere. Det er minusset, for han er ikke hurtig nok til at være med dem her, siger Flemming Jensen om sin brølstærke hest.

Sigter på top 3

- Det kan sagtens blive et løb, hvor vi kommer til at lave en masse uden at få noget ud af det.

- Omvendt håber jeg, at vi hurtigt kan komme ned som anden eller tredje hest i andet spor, så få lov til at køre til sidst. Sker det, så bør han slutte blandt de tre bedste, siger Flemming Jensen til Ekstra Bladet.

Travvejret ifølge vejret.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere