Ny triumf for Birger Jørgensen

Efter en forrygende afslutning kastede Birger Jørgensen Only The Lonely frem til sejr i årets sidste storløb

Birger Jørgensen kronede et flot 2009 ved at sejre med Only The Lonely. (Foto: Thomas Sjørup)
Birger Jørgensen kronede et flot 2009 ved at sejre med Only The Lonely. (Foto: Thomas Sjørup)

VM for travkuske, en stribe storløbssejre med Nobodybeatsthebeat og senest søndag sejr med Ozone Mølgård i Grand Circle 3-års Championat. Det kunne næsten ikke blive større. Men alligevel sluttede Birger Jørgensen storløbssæsonen af med endnu en sejr.

Only The Lonely, der er staldveninnde med Nobodybeatsthebeat, strøg først over stregen på Aalborg Væddeløbsbane, der lagde oval til Grand Circle 4-års Championat.

- Jeg får ikke en sæson, hvor det kan gå ret meget bedre, sagde Birger Jørgensen til Racing Live efter løbet.

Han kunne se tilbage på et løb, hvor Only The Lonely gemte sig bagerst i feltet, for så at lade sig trække frem af medfavoritten O L'amour, der alligevel ikke havde noget at byde ind med i opløbet.

- Efterhånden har jeg fornemmelsen af, hvordan det kommer til at foregå. Det var altafgørende, at vi fik en god ryg at gå på. Jeg havde luret, at Johnny Jørgensen også skulle afsted på det tidspunkt, sagde Birger Jørgensen.

100 meter før mål så det ud til at Opal Fine og Henrik Lønborg ville lave en start-til-mål. 50 meter senere havde Onycha Of Music og Steen Juul overtaget - men så 10 meter før mål strøg Birger Jørgensen forbi med Only The Lonely.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere