Kneben favoritsejr til Birger Jørgensen

Først på de sidste meter kom Ozone Mølgård forbi til sejr i Grand Circle 3-års Championat

Okay Bee (1) har siddet på det meste i 3-års sæsonen, men i Skive var det Gordon Dahl-trænede Ozone Mølgård (udvendigt), der var bedst. (Foto: US Photo)
Okay Bee (1) har siddet på det meste i 3-års sæsonen, men i Skive var det Gordon Dahl-trænede Ozone Mølgård (udvendigt), der var bedst. (Foto: US Photo)

Hvor holdt det hårdt for Ozone Mølgård og Birger Jørgensen i Grand Circle 3-års Championat i Skive.

Navnebroderen med fornavnet Odin førte ellers 2097 af de 2100 meter, men på de sidste meter strøg både Ozone Mølgård og Obi-Wan forbi.

Birger Jørgensen og Ozone Mølgård sad det meste af løbet udvendigt på førerhesten.

I opløbssvinget lignede de to ikke vinderne.

- Banen var meget hård i dag, og det passede bestemt ikke Ozone Mølgård. Det var ikke et plus for ham. Da vi kom ind på lige bane, gjorde hesten det bedste, som den havde lært. Så var det bare at prøve at få ham til at holde takten til mål, sagde Birger Jørgensen efter løbet til Racing Live.

1:16,9a/2100 meter var vindertiden for Ozone Mølgård

Medfavoritten - årgangens konge - Okay Bee var placeret i ryg på Ozone Mølgård, men den nordjyske hest og Flemming Jensen meldte sig ikke ind i opløbskampen.

- Han skal have ferie efter løbet, sagde ejer og træner Bent Ole Pedersen.Morten Friis dagens mand

I V5-spillet tog hjemmebanens unge træner, Morten Friis, to sejre. Han vandt V5-1 med Ophoto Brogård, og så var han manden bag nederlaget til V5's store favorit, Having Said That. I Gulddivisionen lykkedes det nemlig for Morten Friis at holde så meget gang i Billund-kæmpen, Dominik Oh, at favoritten måtte tage til takke med andenpladsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere