Ny jackpot-runde i V75

Favoritterne vandt på stribe, og så var der ingen penge til fem rigtige i V75-spillet. Den pulje overføres til næste lørdag i Gävle, hvor Järvsöfaks jagter sejr nummer 200

Järvsöfaks kan være på plads, når Gävle på lørdag byder inden for til V75-jackpot. (Foto: Kanal75)
Järvsöfaks kan være på plads, når Gävle på lørdag byder inden for til V75-jackpot. (Foto: Kanal75)

V75-omgangen i Eskilstuna blev let. Fem favoritter vandt.

Blandt dem de fire favoritter i Breeders Crown. Således tog Viola Silas sin sejr nummer 12 i lige så mange forsøg. Den tre-årige hoppe imponerede atter for Fredrik Persson, der fik lov til at lade den første kilometer gå efter 1:16. Derfor var det let at sprinte sejren og de 700.000 svenske kroner hjem.

- Det er en vidunderlig hest. Jeg har selv trænet hende frem, og jeg er så lykkelig, sagde Fredrik Persson efter sejren.

- I opløbet frygtede jeg for sejren, for jeg havde en masse speedige heste omkring mig. Jeg drev alt, hvad jeg kunne, og heldigvis svarede hun reelt hele vejen. Det var en fantastisk følelse, da vi passerede mål.

Hos derbyårgangens hingste og vallakker var det tæt på målstregen, men Yield Boko og Björn Goop holdt lige akurat til mål.

- Det var ekstremt tæt, men han strakte sig lige til sejren. Det var godt, at hesten viste, hvor god han er. Han floppede jo i både derbyet og Europaderbyet. Breeders Crown virker til at være hans løb. Han vandt jo også sidste år, sagde Björn Goop.

Overskud til Ekstra Bladet

Syv rigtige gav 7212 kroner. Mange havde seks rigtige. De gav 50 kroner pr. styk. Ekstra Bladets lille forslag nåede også seks rigtige tre gange, og det gav 150 kroner igen på 90 spillede kroner.

Der var ingen penge til fem rigtige. Det betyder, at der er ny jackpotpulje på lørdag. Så ligger der igen 35 millioner kroner og venter på syver-puljen.

Det kan i øvrigt være næste lørdag, hvor den svenske publikumsmagnet måske stiller op for at hente sejr nummer 200 i karieren.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere