Juul undsiger Elitloppet

Ejeren vil gerne have Korvet Klintholm til Elitloppet i maj, men Steen Juul tror ikke på sejrschance i Europas største sprinterløb

Korvet Klintholm deltog i og førte maj finalen i Sweden Cup, der er det næststørste løb i Elitloppet-weekenden. (Foto: TM Foto)
Korvet Klintholm deltog i og førte maj finalen i Sweden Cup, der er det næststørste løb i Elitloppet-weekenden. (Foto: TM Foto)

Ti års tørke blev brudt, da Korvet Klintholm og Steen Juul søndag endelig sikrede en dansk sejr i N.J. Kosters Memorial på Charlottenlund Travbane.

Efter sejren fortalte Steen Juul, at det nu er tid til at prøve hestens evner i den svenske Gulddivision, hvor pengene er langt større end i de danske løb.

– I Sweden Cup viste han, at han kan være med i klassen lige under de allerbedste svenske heste, sagde træneren til Ekstra Bladet efter den overbevisende sejr, der efter en rolig første kilometer blev spurtet hjem i 1:12,6a/1600 meter.

Korvet Klintholms ejer Olle Rythström:

– Jeg vil gerne se min hest i Elitloppet til maj, men det er Steen Juul, der bestemmer.

Og han har ingen planer i den retning lige nu.

– På sprint er der ingen, der løber fra ham. Men Elitloppet er ikke noget tema for Korvet Klintholm. Jeg tror simpelthen ikke, at han er god nok til at slå de allerbedste, siger Steen Juul.

Træneren satser på at starte hesten i Gulddivisionen i Sverige og har lige nu ingen planer om vinterpause.

- Så længe vejret er okay, og hesten er i orden, så kører vi videre, siger Steen Juul til Ekstra Bladet.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere