De uheldige helte

De galopperende derbydeltagere Nick Nock og New Photo Guy er favoritter i Taroks Mindeløb

Nick Nock har vundet tre løb i træk og har igen et godt startspor i Taroks Mindeløb. (Foto: Lasse Jespersen)
Nick Nock har vundet tre løb i træk og har igen et godt startspor i Taroks Mindeløb. (Foto: Lasse Jespersen)

Danmarks mest berømte travhest - forlængst afdøde Tarok - hædres søndag eftermiddag på Charlottenlund Travbane, hvor flere derbydeltagere skal ud i Taroks Mindeløb.

Det kan blive et opgør mellem Nick Nock og New Photo Guy - to heste, der blev diskvalificeret for galop i derbyet, men som siden er vendt stærkt tilbage.

Bedst er det gået for Nick Nock, der har vundet tre sejre siden derbyet: Aalborgs Store Pris, Derbyrevanchen og Grand Circle 4-års Championat. Alle gange efter front.

- Han er nu ikke afhængig af at komme til front, han kan også vinde efter rygløb, men fronten er den enkleste vej til mål, siger Tomas Malmqvist, der igen sender sin lærling, Christoffer Eriksson ud med hesten.

Tvekamp

Det kan blive en af de sidste starter for de to sammen. Unge Eriksson skifter til Lutfi Kolgjini.

- Jeg har ikke bestemt, hvem der så skal køre mine heste. Det kan stadig blive Christoffer Eriksson, men jeg bruger også blandt andet Johnny Takter. I Danmark gør jeg ofte brug af Birger Jørgensen, Ken Ecce og Steen Juul, siger Tomas Malmqvist.

Netop Steen Juul er en af de store konkurrenter til Nick Nock. Han kører New Photo Guy, der vendte tilbage til vinderpladsen i sidste start, da den let vandt trøstløbet til Grand Crand Circle 4-års Championat.

- Jeg er ikke i tvivl, om jeg har en god hest. Jeg ville ikke bytte med Tomas Malmqvist, siger Steen Juul.

Der er lagt op til en spændende dyst.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere