Røverkøb bag storløbssejr

Jeppe Juel og Pikachu C N var som ventet stærkest blandt to-åringene. Hesten blev købt på auktion for bare 7000 kroner

Pikachu C N har vundet både Jydsk 2-årings Grand Prix og Opdrætningsløbet. (Foto: US Photo)
Pikachu C N har vundet både Jydsk 2-årings Grand Prix og Opdrætningsløbet. (Foto: US Photo)

337.500 kroner. Sådan ser præmiekontoen nu ud for Pikachu C N, der søndag eftermiddag vandt Dansk Opdrætningsløb på Charlottenlund Travbane. Hesten blev for lidt over et år siden købt på auktion for bare 7000 kroner.

- Det er min far, der skal have æren. Han havde set den ud inden auktionen i Skive, og da der ikke var andre, der bød, så fik han hesten, sagde Bo S. Nielsen, der ejer og træner Pikachu C N.

Jeppe Juel kørte hesten til sejr og overtog fronten fra galopperende Passthemoney, og derfra styrede Aalborg-træneren løbet.

- Min hest viser, at det er den stærkeste. Uheldigvis for Birger Jørgensen, var det hans plan at forsøge at holde spidsen, og han galopperede, sagde Jeppe Juel efter sin anden sejr i opdrætningsløbet.

Steen Juul kom flere gange på besøg i fronten med Photocopy K. Men det blev ikke til mere end andenpladsen.

- Steens chance var at få min hest til galoppere, sagde Jeppe Juel.

Pikachu C N vandt i 1:16,6a/2000 meter.

- Hesten har en stor motor og har let trav. Jeg tror, at han udvikler sig mere som 3-åring, sagde Jeppe Juel.

Jernhest

En af Danmarks stærkeste heste er Flemming Jensens Oceans Eleven.

For to uger siden vandt den et firekilometersløb på den svenske Solvalla-bane. Søndag satte den hurtigtraveren Classic Grand Cru på plads.

Det havde næsten heller ikke været til at bære, hvis Steen Juul havde sneget sig forbi på de sidste meter. Oceans Eleven gik de sidste to kilomter i tredje spor og maste bare kræfterne ud af de andre.

- Han har aldrig gået løb for mig, hvor han er blevet træt. Han går altid helt til mål, sagde Flemming Jensen efter løbet.

Vindertiden var 1:15,7/3010 meter. Classic Grand Cru fulgte i ryg på Oceans Eleven, men kunne ikke veksle tempo på de sidste meter.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere