Danmarksmesteren i fokus

V65 Charlottenlund: Rene Kjær har flere gode vinderchancer ved V65-løbene i Charlottenlund

Rene Kjær blev hyldet som Danmarksmester for Travtrænere fredag eftermiddag i Skive. (Foto: Flemming Andersen)
Rene Kjær blev hyldet som Danmarksmester for Travtrænere fredag eftermiddag i Skive. (Foto: Flemming Andersen)

Den nykårede Danmarksmester for Travtrænere Rene Kjær har flere vinderchancer, når Charlottenlund Travbane søndag eftermiddag er vært for påskens danske V65-løb.

Han vandt DM-titlen fredag eftermiddag i Skive. Lørdag var han til løb på Bornholm, og søndag er det så hovedstadsbanen, der får besøg af Danmarksmesteren.

Trav Rene Kjær: Jeg er pavestolt

- Der er ikke meget tid til at fejre det. Men jeg regner med, at jeg og Tina skal ud og spise sammen i løbet af den næste uge, siger han til Ekstra Bladet.

Spil V65 her

Den 39-årige travkusk vurderer sine køreture i V65-spillet således:

Loveitj (7 i V65-2) vandt i stor stil fra spids på Nykøbing Falster Travbane. Det er en klassehest, der har vindechance.

Tattoo (7 i V65-3) imponerede i Aalborg, da vandt den fra positionen udvendigt på førerhesten. Det er lidt akavet, men det bør bestemt være en vinderchance.

Super Vategård (9 i V65-4) vandt for tre starter siden, men den har set kedelig ud de seneste to gange. Den har været uden tryk. Nu er den blevet repareret lidt, men jeg er lidt forbeholden over for hestens chancer, siger René Kjær.

Zalgado Transs R (4 i V65-6) har gået tre topløb, og den kan det hele. Nu møder den gode heste. Det er nok en triochance. Jeg har stor respekt for Nubi Lens (1).

Ekstra Bladets Travside - nu også på mobilen: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer