Her er Flemming største chance

V75: Nordjyden har fire heste med til Halmstad - det plejer at udløse en vinder

Flemming Jensen har før vundet V75 med Echauffour. (Foto: Kanal 75)
Flemming Jensen har før vundet V75 med Echauffour. (Foto: Kanal 75)

Flemming Jensen kan sagtens dukke op som vinder i eftermdidagens V75-spil.

Det er med at lure, hvem han vinder med. Han tror selv mest på Echauffour (8 i V75-6), men han afskriver ingen som vindere.

Se også: Det bliver helt umuligt

Her er hans kommentarer til starterne

- Tara Defi (5 i V75-1) skuffede mig lidt sidst, men viser fin form. Her er vi nok ikke blandt de tre første, men mer vi blandt de fem er vi tilfredse

- Cindy Hall (15 i V75-5) gik et godt løb sidst, selv om vi ikke fik fuld uddeling. Voltestart er ikke til vores fordel, da hun ikke er så hurtig fra start. Det vil dog ikke overraske mig, hvis vi er blandt de tre første, men det mest sansynlige er nok mellem de fem første.

Se også: Overraskelserne i V75-spillet

- Echauffour er på ret distance her, men har galoperet i sine starter for os i voltestart, så det er klart, at der er en vis risiko. Det vigtigste er at komme fejlfri rundt, så han er klar til finalerne. Han kommer sikkert også til at gå med sko, hvilket heller ikke er til hans fordel, men er han fejlfri, er vi mellem de tre-fire første. Han er nok min bedste chance på dagen

Se også: Jeg har en vinder i V75

Det er lidt spændende med Vermo (5 i V75-7). Han er jo en god hest, men kommer nu ud i lidt hårdere modstand, end han er vant til, og jeg vil gerne se ham i denne klasse først. Er vi mellem de fem første, er vi tilfredse, siger Flemming Jensen.

Flere travtips: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer