Aalborg eller Italien...

V65 Aalborg: Christian Lindhardt har to tilbud på hånden til DM-monte-vinderen Having Said That

Having Said That og Christian Lindhardt. (Foto: Martin Timm)
Having Said That og Christian Lindhardt. (Foto: Martin Timm)

SKIVE (ekstrabladet.dk): Bortset fra flodbølgerne, der hærger i Genova og omegn, så burde svaret på travtræner Christian Lindhardt dilemma være indlysende.

Han er nemlig blevet inviteret til et stort italiensk løb med sin Gulddivisionshest Having Said That, og nu skal han vælge, om han, ejerne og hesten skal rejse til støvlelandet for at være med i Kommuneløbet søndag 20. november eller om DM-vinderen i ridetrav skal starte i Aalborg på søndag.

- Jeg havde planlagt at starte ham i Aalborg, men nu er vi inviteret med til det løb. Jeg er lidt usikker på, hvad vi skal vælge, for jeg har hørt, at Kommuneløbet er en stor oplevelse for deltagerne, men omvendt så er der meget, der skal koordineres, når en hest skal transporteres så langt.

Der er anmeldelser til løbene i Aalborg senere tirsdag.

Svæver på en sky
Christian Lindhardt ryddede bordet for de to-årige heste, da der søndag var Jydsk 2-årings Grand Prix i Aarhus. Han vandt hovedløbet med Santana Bork og trøstløbet med hoppen Shining Star.

- Det var en kanon dag. Jeg ved ikke, om det er den største dag, for jeg har tidligere vundet store løb, men de to vinderheste Santana Bork og Shining Star har jeg selv ført frem. Jeg har formet dem, og givet dem alle de kilomter i benene, som udløser sådan nogle sejre, og det er da klart, at de to sejre i søndags giver mig ekstra motivation, siger Skive-træneren.

Han regner med at Shining Star ryger på vinterferie nu.

- Hun er en hoppe, så hun er knap så stærk psykisk. Derfor vil jeg kke lave noget forkert med hende nu. I år har hun ikke været skærpet, men hun har løbet på sit talent.

- Jeg har endnu ikke afgjort, om Santana Bork skal starte mere i år. Han bliver tjekket onsdag, men jeg kunne godt tænke mig en start mere med ham, siger Christian Lindhardt.

Flere travnyheder fra Ekstra Bladet: ekstrabladet.dk/trav