Sejrshest bliver i Danmark

V5 Nordic: Arvid Olsen starter Osbourne i forbindelse med Harald Lunds Mindeløb

Osbourne og Arvid Olsen var først på stregen i Golden Cup-løbet på Charlottenlund Travbane. (Foto: Lasse Jespersen)
Osbourne og Arvid Olsen var først på stregen i Golden Cup-løbet på Charlottenlund Travbane. (Foto: Lasse Jespersen)

CHARLOTTENLUND (ekstrabladet.dk): Sejrshesten Osbourne, der har vundet 12 af livets 17 travløb forsætter jagten på endnu en sejr i næste uge.

- Jeg starter ham på Nykøbing Falster Travbane i forbindelse med Harald Lunds Mindeløb. Det bliver dog ikke i hovedløbet, men i et løb for heste, der har tjent under 170.000 kroner, siger Arvid Olsen til Ekstra Bladet.

Hesten vandt igen på fornem vis onsdag eftermiddag på Charlottenlund Travbane, og genoptog derfor sejrsrækken. Den blev afbrudt i forrige start, da Osbourne ikke kvalificerede sig til de svenske V75-finaler.

Arvid Olsen har umiddelbart ikke tænkt sig at forsøge svensk eventyr i den nærmeste fremtid.

- Der er jo også gode præmie i Danmark, og jeg har ikke så mange udgifter ved at starte ham på Charlottenlund Travbane, siger træneren

- Næste år vil vi nok kaste ham mere for løverne og starte i større løb. Vi håber, at han kan holde sig i fin stand. Det var noget ærgerligt, at derbysæsonen blev ødelagt for ham. Han blev halt på grund af et bagknæ, og det var vi for sene til at opdage.

Arvid Olsen fik ikke bare en sejr med Osbourne. Løbet var sidste afdeling af denne måneds Golden Cup, og sejren betød, at Charlottenlund-træneren kvalificerede sig til årsfinalen i løbssejren. Til december kan Arvid Olsen, der ikke tilhører landets største travtrænere så vinde finalen og en guldbarre på 250.000 kroner.

- Jeg havde aldrig drømt om, at jeg skulle være med i det. Men nu flaskede det sig, da jeg vandt med O'lamour i sidste uge og så med Osbourne.

- Hvad skal du bruge de 250.000 kroner til, hvis du vinder?

- Det tager jeg først stilling til, hvis det bliver aktuelt.

Ekstra Bladets Travnyheder: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer