Tre danske stjerner melder sig klar

Staldnyt: Femårsløbet på den norske storløbsdag, Forus Open, kan blive særdeles interssant - set med danske øjne

Jeppe Juel vil gerne have Orali med til femårsløbet i forbindelse med Forus Open i begyndelse af juli. (Foto: Lasse Jespersen)
Jeppe Juel vil gerne have Orali med til femårsløbet i forbindelse med Forus Open i begyndelse af juli. (Foto: Lasse Jespersen)

Hvem er Danmarks bedste femårige travhest. Svaret kommer måske i Stavanger om 14 dage, for som det ser ud nu, så mødes de tre bedste i femårsløbet i Stavanger, når der er Forus Open.

I forvejen har kredsen bag sidste års derbyvinder, Okay Bee modtaget en invitation. Det har travtræner Gordon Dahl også - han har det fremadstræbende talent O'Grady i sin varetægt.

Nu gør Jeppe Juel det også klart, at han ønsker at starte Orali i samme løb.

- Han havde en lille reaktion i halsen, efter at vi startede ham i Elitloppet-weekenden, så han er i gang med genoptræningen. Jeg vil gerne starte ham i Forus - specielt hvis Laughing Stock går i det lange løb samme dag, for så har jeg tro gode køreure, siger Jeppe Juel til Ekstra Bladet.

Orali har vundet nogle svenske V75-løb i år, og det er en hest, som Jeppe Juel har store forventninger til.

- Jeg frygter da lidt O'Grady. Den har jeg stor respekt for. Men på et tidspunkt skal vi finde ud af, hvem der er bedst, og jeg har i hvert fald en af kandidaterne, siger Jeppe Juel.

Derbytoeren på vej
Jeppe Juel stald huser også sidste års derbytoer Open Den brækkede et hovben efter kort inden den danske storløbssæson begyndte i foråret.

- To dyrlæger har dømt ham bort, og for lidt over en måned siden så det sort ud. Men nu ser jeg lidt mere optimistisk på hans chancer for at vende tilbage. Han er begyndt at gå på skridtbånd og får en del svømmetræning, siger Jeppe Juel.

Mens Orali er på vej mod verdenseliten, så prøver Jeppe Juels helt store stjerne Inzaghi at finde tilbage til væddeløbsbanerne.

- Han træner godt nu, så der er jeg også optimist. Hjertemedicinen er taget frem ham, og han ser bedre ud end længe, siger Jeppe Juel.

Ekstra Bladets Travnyheder: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer