Dramatik i prinsessens løb

Galop: Prinsesse Benediktes Ærespræmie blev spændende og dramatisk. Karin Salling dobbeltsejrede

HKH Prinsesse Benedikte og Amanda Harbjerg. (Foto US Photo)
HKH Prinsesse Benedikte og Amanda Harbjerg. (Foto US Photo)

- Et fantastisk flot opløb med mange heste tæt sammen, sagde prinsesse Benedikte efter afgørelsen på hendes ærespræmieløb for de kvindelige amatørryttere på Klampenborg Galopbane.

Der gik dog nogen tid, inden hun kunne uddele sin ærespræmie til den vindende rytter, Amanda Harbjerg fra Aarhus, da en af de øvrige ryttere nedlagde protest.

Voldgiften afviste dog protesten.

Der, hvor Prinsesse Benedikte opholdt sig, kunne hun ikke se, episoden i opløbet, som medførte protesten:

- Men jeg regner med, at voldgiften selvfølgelig har gjort sit arbejde, sagde prinsesse Benedikte, der forventer med at være på Klampenborg Galopbane igen til næste år:

- Det er altid sjovest, når jeg selv kan være her, for det er så festligt med de mange heste og ryttere, og en stor glæde, at der i år var hele tolv med. Så vi planlægger løbet ud fra, at jeg kan være til stede, fortalte prinsessen.Voldgiften var rigtig
For den vindende rytter, Amanda Harbjerg, var der ikke tvivl om, at voldgiften var i sin gode ret til at undersøge løbet:- Vi lå inde ved rail, hvor Fabiola prøvede at trække ud i banen. Jeg havde pisken i den forkerte hånd og brugte så tøjlen til at rette ham op med. Da vi kom foran, trak han igen ud i banen, fordi han søgte ud mod sin staldkammerat Zazoo, men jeg er ret sikker på, at vi ikke generede nogen, sagde den 26-årige amatørrytter, der her vandt sit niende løb i karrieren.Karin Sallings eventyrlige dag
I det største løb for fireåringer på Klampenborg Galopbane torsdag eftermiddag ejer Karin Salling fra Aarhus både vinderen, Sir Randolph, og tredjehesten, Sir Henry.Karin Salling kunne næsten ikke finde ordene, da hun tog imod Sir Randolph og jockey Kim Andersen i vindercirklen efter Ernst & Young Dansk Breeders Cup:- Det er jo helt eventyrligt, Sir Randolph er en fantastisk hest. Mange har fortalt mig, at han ville være bedst af mine to, men jeg troede selv mest på Sir Henry, der dog løb meget ukoncentreret i dag. Han er ikke så stabil. Tænk, at jeg kan være så heldig at have to gode heste, sagde Karin Salling, der fejrede sejren til 200.000 kroner med et glas champagne.- Og mon ikke, vi skal have et par glas mere, når vi kommer hjem til Aarhus i aften, sagde hun med et glimt i øjet.

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

1 af 2 Karin Sallings Sir Randolph i opløbet. (Foto US Phtoto)
2 af 2 HKH Prinsesse Benedikte og Amanda Harbjerg. (Foto US Photo)
0 kommentarer
Vis kommentarer