Stor tiltro til derbydeltager

Steen Juul tror på sejr til Nelson Derm

Charlottenlund Travbane vil under løbene søndag eftermiddag med garanti mindes travtræner, Henning Fink, der afgik ved døden torsdag. Den 67-årige hestemand var gennem hele sin karriere tilknyttet hovedstadsbanen.

V5-guide

Sportsligt er derbydeltageren Nelson Derm (9 i V5-2) blandt Steen Juuls startheste i V5. Hesten starter med tillæg.

- Jeg tror meget på ham, selv om det bliver svært at hente 20 meter på de forreste, gode heste, siger Steen Juul.

Han har også et es i ærmet med en af staldens nye heste. Det er svenske Il Re Frø (9 i V5-4).

- Det er en outsider. Det er en hest, der har let til galop, men bliver der tempo på løbet, så kan den vinde, siger træneren til Ekstra Bladet.Dagens sikre: Nanok Djuhm (4 i V5-1) har gjort det godt i de sidste par starter, og med et godt startspor ligener det føring fra start til slut

- Det er ikke helt umuligt, at Ekstra Bladets tips holder. Hesten har ikke været så stabil, men han har gået godt i de seneste to starter, siger Steen Juul.Dagens fidus: Konvoj (8 i V5-4) viste gode takter i sidste start og har en god slutspurt.

- Konvej vandt sidst efter, den havde skuffet noget forinden. Det var et forholdsvis billigt løb i Odense, og jeg er helt klar over, at der skal mere til for at vinde på søndag. Startpladsen er ikke for spændende, så jeg må køre på chancen og håber på det løser sig, så speeden kan spares til slut. En outsider, siger Jeppe Juel til travbanen.dk.Dagens favorit i fare: More Than Enough (4 i V5-3) har høj klasse, men der er en stor risiko for galop.

- More Than Enough fik frataget chancen sidst af dommerne i Århus. Min hest galoperede men slet, slet ikke så meget, så den skulle diskvalificeres. Den har meget stor fart for klassen, og jeg bedømmer det som en vinderchance uden galop, siger Jeppe Juel.

Travvejret ifølge vejret.dk

Flere kuskekommentar på travbanen.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere