Langt frem for Only The Lonely

Nobodybeatsthebeats slyngveninde, Only The Lonely, har trukket nitten i sporlodtrækningen til Grand Circle 3-års Hoppechampionat

Only The Lonely har et skidt startspor i Aalborg, men det bekymrer ikke træneren. (Foto: Lasse Jespersen)
Only The Lonely har et skidt startspor i Aalborg, men det bekymrer ikke træneren. (Foto: Lasse Jespersen)

Peter Rudbeck fra Skive ejer to af de allerbedste unghopper i dansk travsport. Nobodybeatsthebeat har ryddet bordet hos fireåringerne. Mandag aften gælder det så for 3-åringen Only The Lonely (11 i V5-5), der vandt hoppernes afdeling af 3 års Grand Prix'et i Århus, men overraskende så sig slået i Dansk Hoppe Kriterium.

På Aalborg Væddeløbsbane ligner det ikke en spadsertur til sejren i Grand Circle 3-års Hoppechampionat.

Only The Lonely og den faste makker, Birger Jørgensen, starter nemlig fra spor 11, mens den på papiret værste konkurrent, O L'amour har nummer to.

- Det er ikke et godt spor, men Only The Lonely har brugt sig selv hårdt i de sidste par starter, så denne gang kan hun så til gengæld lune sig undervejs, og så må Birger Jørgensen køre til sidst.

- Selv om O'Lamour har et godt startspor, så tror jeg ikke, at hun er hurtigt nok fra start til at gå til front. Derfor kommer Only The Lonely ikke til at sidde langt efter O L'amour undervejs.

- Jeg er lidt optimist trods startsporet, siger Peter Rudbeck, der lader Only The Lonely starte med et såkaldt norsk hovedlag, hvor kusken bestemmer, om hesten kan se bagud.

- I de sidste starter har hun gået med et halvt lukket hovedlag. Det har gjort hende for hidsig. I Aalborg lader vi hende begynde med åbent hovedlag, og når der så skal fart på, så lukker vi ned for hendes udsyn, siger Peter Rudbeck.

Det er Franz Fraëm, der træner O'Lamour. Hesten køres i Aalborg af Birger Jørgensens bror Johnny Jørgensen.

- O L’amour har I denne sæson cementeret sin klasse, og det bliver spændende at se, om hun kan overvintre som champ. I Aalborg bliver løbsafviklingen afgørende, siger træneren.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere