DM-vinderen smidt i søen

Travlærlingen Kenneth Andersen vandt DM for Jockeyer for anden gang

Konkurrenterne smed Kenenth Andersen i søen efter hans sejr i DM for Jockeyer. (Foto: Ole Hindby)
Konkurrenterne smed Kenenth Andersen i søen efter hans sejr i DM for Jockeyer. (Foto: Ole Hindby)

For anden gang i karrieren kunne Kenneth Andersen i dag hjemføre sejren i DM for Jockeyer. Det skete på hjemmebanen, NKI Racing Arena Aalborg.

Kenneth Andersen, der er 27 år gammel og til daglig er ansat hos sin far Pauli Andersen, var stabilt kørende gennem samtlige fem DM-afdelinger. Det lykkedes ham således via én sejr, to andenpladser, én fjerdeplads og én femteplads at hente point med alle sine køreture.

Med disse resultater samlede Kenneth Andersen i alt 25 point, og det det var nok til at henvise Jeppe Rask, der ellers vandt to DM-afdelinger, til andenpladsen med 22 point.

Tredjepladsen gik til Jesper Hansen, der kørte sit første DM og som i alt samlede 20 point.

Spændende afslutning
Inden 5. og sidste afdeling var Kenneth Andersen førende med 17 point skarpt forfulgt af Jeppe Rask med 16 point, og det var netop de to duellanter, der kom til at afgøre løbet imellem sig.

Undervejs i opgøret sad Jeppe Rask i udvendigt på førerhesten med Priska, mens Kenneth Andersen sad lukket inde bag de to nævnte med sin køretur Natalie Bork.

Ind mod sidste sving overtog Jeppe Rask føringen med sin køretur, og lidt heldigt fik Kenneth Andersen vristet sin hest fri af vinderhullet.Vandt rejsegavekort
Ned gennem opløbet var de to et stykke foran det øvrige felt i en direkte duel om DM-guldet, og midt i opløbet stod det klart, at Kenneth Andersen havde den stærkeste hest på dagen. Natalie Bork sejrede for en synligt tilfreds Kenneth Andersen.

Med DM-sejren fulgte et rejsegavekort på 10.000 kr., mens Jeppe Rask og Jesper Hansen også fik rejsegavekort på henholdsvis 5.000 og 2.500 kr. for deres placeringer.

0 kommentarer
Vis kommentarer