Klar til ny opvisning

V65: Takethem starter første gang siden sin flotte sejr i Trav Kriterium

Hvor blive I af? Knud Mønster måtte se sig tilbage for at få øje på konkurrenterne i Dansk Trav Kriterium. (Foto: Lasse Jespersen)
Hvor blive I af? Knud Mønster måtte se sig tilbage for at få øje på konkurrenterne i Dansk Trav Kriterium. (Foto: Lasse Jespersen)

Seks stjerner og dermed verdensklasse var bedømmelse af den treårige travhest Takethem, da den i slutningen af september vandt Dansk Trav Kriterium. Det foregik nemlig på overbevisende måde med et hårdt løb udvendigt på førerhesten.

På søndag kan Steen Juuls hest tage en ny skalp. Den stiller nemlig op i Grand Circle 3-års Championat på NKI Arena i Aalborg.

– Tidsmæssigt og den måde, som den vandt løbet på, viste, at det var en superpræstation i kriteriet. Der er ikke direkte noget negativt at sige om træningen, men der har måske været lang tid mellem starterne, siger Steen Juul til Ekstra Bladet.

Det er jo gået ret godt med Knud Mønster, så det er jo også en belønning til ham

Træneren lader igen gæstekusken Knud Mønster køre Takethem.

– Jeg kunne også have valgt at starte hesten i EM for treåringer i Oslo på onsdag, men det er jo gået ret godt med Knud Mønster, så det er jo også en belønning til ham, siger Steen Juul.

Hesten har nerver på
Steen Juul kører ligesom i Dansk Trav Kriterium Tycoon Conway Hall.

– Jeg holdt jo den lige så højt som Takethem før Dansk Trav Kriterium, men den får nerver, når den nærmer sig startvognen.

– Derfor har vi haft den med inde på banen, når der har været løb. Der har vi prøvet at lade den gå bag startvognen, og nu har vi gjort, hvad vi kan. Det er en hest, der mangler lidt rutine, men den har bestemt talentet til at blive rigtig god. Den gik jo også et godt løb i Kritieret, hvor den trods galop fik den sidste præmie. Målet i Aalborg er, først og fremmest at den går fejlfri, siger Steen Juul.

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

EKSTRA BLADETS V65-FORSLAG

Aalborg, søndag 10. november

V65-1: 4-6

V65-2: 9-8-3

V65-3: 6

V65-4: 7-3-2-15-5

V65-5: 3-1-2

V65-6: 4

90 kroner

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere