Dansk jubeldag i Oslo

Oslo: Successen for de danske heste fortsætter

Steen Juul sad bag Scirocco Sisa. (Foto: Lasse Jespersen)
Steen Juul sad bag Scirocco Sisa. (Foto: Lasse Jespersen)

Efter sejren til Tano Bork og Christian Lindhardt i Europæisk 3 års Championat ville Stelton og Jeppe Juel ikke stå tilbage for sine kollegaer fra Skive, så også de sejrede på Bjerke travbane ved Oslo.

Parret stillede til start i fire års løbet Axel Jensens mindeløb og havnede som trejde par udvendigt, men måtte en tur ud i trejde spor rundt sidste sving.

Selv om det blev lidt hårdt til slut sejrede ekvipagen forholdsvis sikkert i den fornemme tid 1.11,9 over 1600 meter med autostart.

- Efter en blød start, synes jeg han til slut viste hvor uhyggelig stærk en hest han er, sagde Jeppe Juel til Ekstra Bladet efter sejren.

- Da vi kom ind i opløbet havde jeg sejrsforhåbninger, men da jeg så hvem det var der nærmede sig tænkte jeg at min hest havde fået et hårdt løb rundt sidste sving og Thai Broadway er en god hest der har matchet de svenske, så en andenplads var også ok, men da Stelton så den trak den bare igen, så det var helt fantastisk.

Jeppe Juel har tidligere overfor Ekstra Bladet luftet tanken om et par starter i Frankrig med hesten, og i sejrsinterviewet kunne træneren berette at de planer ikke er skrinlagte, men der er dog ikke truffet nogen endelig afgørelse endnu.

- Det er dog sikkert at den skal have et par starter mere i år, hvis vi kan finde løb til den.

- Lad mig sige det sådan at jeg er meget stolt af at være dansker i Oslo i dag, med de præstationer vi har set af de danske heste, sluttede Jeppe Juel

Tredjepladsen i løbet blev besat at endnu en dansk ekvipage Scirocco Sisa og Steen JuulEkstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

1 af 2 Jeppe Juel havde på forhånd store forventninger til Stelton. (Foto: Lasse Jespersen)
2 af 2 Steen Juul sad bag Scirocco Sisa. (Foto: Lasse Jespersen)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere