Så rundede Jensen 10 millioner

Som den første danske travtræner nogensinde runder Flemming Jensen det magiske tal i indkørte præmier

Flemming Jensen har haft en jubelsæson og sætter danske rekord i indtjening til en træningsstald. (Foto: Lasse Jespersen)
Flemming Jensen har haft en jubelsæson og sætter danske rekord i indtjening til en træningsstald. (Foto: Lasse Jespersen)

Tirdag middag rundede den danske travtræner Flemming Jensen 10 millioner i indkørte præmier.

Han er den første danske nogensinde, der når det magiske tal.

- Det har aldrig været et mål i sig selv. Vi prøver bare at gøre det så godt som muligt med alle vores heste, sagde travtræneren tidligere på måneden til Ekstra Bladet.

Slår sin egen rekord
Det var Sun Esterel, der på Åby-banen travede de sidste kroner ind. Det skete med en førsteplads, der 25.000 svenske kroner værd.

Inden havde stalden taget en dobbeltsejr i 1. løb, hvor netop den svenske kusk, Johnny Takter, kørte Pay Attention T M til sejr foran Flemming Jensens Olando Gel. Det løb gav alene 75.000 svenske kroner til stalden.

Sonar Brodde bidrog også til festdagen med en andenplads for Flemming Jensen, og endelig afsluttede nordjyden dagen med sejr til Race Me.

Se også: Runder årsindtægt på ni millioner

Flemming Jensen havde også den tidligere danske rekord i indtjening den er fra 2010, hvor træneren fra Hjallerup nåede 8.748.655 kroner.

Det tal blev nået med 625 starter. Flemming Jensen har siden oplevet en stor tilgang af heste, og med tirsdagens starter når stalden på 717 starter i denne sæson.

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer