Maler vandt 1/4-million på lynhest

Dan Christensen fra Aalborg lod computeren spille bonen, og nu køber han ynu andelslejlighed

Dan 'Maler' Christensen med gevinstkuponen. (Foto: Michael Korfitsen)
Dan 'Maler' Christensen med gevinstkuponen. (Foto: Michael Korfitsen)

Det var med spænding at sidste V5-løb fra Charlottenlund Travbane blev fulgt i Pitstop-butikken på NKI Arena i Aalborg.

En af spillecafeens gæster havde onsdag aften nemlig chancen for at ramme de fem rigtige, og hvis favoritterne så samtidig ville holde sig fra sejr, så ville kasseapperatet åbne sig.

Og Dan 'Maler' Christensen, der stod med kuponen i hånden, fik et drømmescenarie på løbet. De to favoritter kørte livet af hinanden, og det lurede Steen Juul, der sendte overraskelsen Senior Messi til sejr. Det udløste en gevinst på 247.006 kroner.

Maskinen valgte
Gevinsten kom hjem på en lynhest.

- Jeg bestemte mig for at tage sekseren i næstsidste afdeling som sikker vinder. Jeg hørte, at det enten ville være sekseren eller 11'eren, der var favorit, og så tog jeg en af dem. Resten det lod jeg maskinen om, og så satte jeg beløbet til 500 kroner.

Det er sjældent, at jeg overhovedet spiller på trav

- Det er ikke normalt, at jeg spiller for så meget. Det er sjældent, at jeg overhovedet spiller på trav, men jeg kommer i spillecafeen, fordi jeg kender en masse af de andre. Jeg møder de gamle gutter her, siger Dan Christensen til Ekstra Bladet.

- Da gik op for mig, at gevisten var i hus, så tænkte jeg, at nu ringer min bankmand, da ikke lige med samme. Jeg vil lade fornuften råde og købe mig en andelsbolig, så jeg kommer ikke rigtig i nærheden af gevinsten, siger dagens heldige vinder.

Der var to spillere, der ramte de fem rigtige vinderheste i V5-spillet.

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer