Dansker kan vinde italiensk derby

Jeanette Glud Hansens Red Rose Amercia er blandt favoriterne i det italienske hoppederby

2. juledag bliver ekstra spændende for Jeanette Glud Hansen. Den sjællandske amatørtræner har en hoppe med i det italienske hoppederby, der går under navnet, Oaks del Trotto.

Løbet køres i Napoli, og Red Rose America med støvlelandets oftest sejrende kusk Enrico Bellei i sulkyen hører til blandt favoritterne.

Panamera Racings Red Rose America, der i øvrigt er rangeret højest i pointlisten blandt hopperne, trak spor 4. Hun skal køres af Italiens oftest sejrende travkusk, Enrico Bellei.

- På grund af december-stormen blev det en lang tur for hoppen. Det tog over 40 timer. Vi sendte heldigvis hesten af sted i god tid, for nu skal bruge lang tid til at vænne sig til nye omgivelser, siger Jeanette Glud Hansen til Ekstra Bladet.

Hård konkurrence
Red Rose America undgår en af de på forhånd formodede værste konkurrenter i løbet.

- Rossella Ross har heldigvis valgt at gå ud mod hingstene i det italienske travderby, men det er jo alligevel hård konkurrence, siger den danske amatørtræner.

Løbet køres over spinterdistancen 1600 meter autostart.

Jeanette Glud Hansen er pt. nummer to på listen over mest indkørte præmiekroner for amatørtrænere. Hun er kun overgået af derbyvinderen Peter Rudbeck.

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer