Sigurd er helt overlegen

V5 Nordic: Bent Svendsen er super optimist inden løbene i Aalborg

Bent Svendsen kan få en forrygende dag i Skive. (Foto: Lasse Jespersen)
Bent Svendsen kan få en forrygende dag i Skive. (Foto: Lasse Jespersen)

Sigurd ligner en kommende stjerne inden for travsporten.

Hesten har i de lavere klasser gået fra sejr til sejr. Den har tre sejre i træk, og kusken Bent Svendsen er helt overbevist om, at der kommer en ny onsdag eftermiddag i Aalborg.

Ekstra Bladets ekspertkuske har fået en forrygende start på året, så læs med og få de bedste tip. Foto: Lasse Jespersen/Travhesten Sport og Spil Ekspertkuskenes V5-tips

- Sigurd har været forrygende gående, og den bliver bedre og bedre fra start til start. Det er helt sin klasse overlegen i øjeblikket, siger Bent Svendsen, der har opskriften til sejr klar.

Jeg kan ikke se nogen, der kan slå den

- Vi har et godt spor, og hesten er hurtigt fra start, så jeg kører til. Jeg kan ikke se nogen, der kan slå den, siger han.

Se også: Birgers brandvarme staldtips

Hold øje med vejret
Bent Svendsen har endnu en vinder med til Aalborg.

- Red Runner Morgan har spor 1, og det betyder normalt sejr, men hesten er meget afhængig af vejret. Hvis det regner eller der er tung bane, så går han ingenting, siger Bent Svendsen.

Træneren har også en fidus til spillerne. Det er Silas Ulkær i det afsluttende V5-løb. Det er en hest, der aldrig har vundet.

- Den sad fast i sidste start, og kunne ikke komme til at angribe. Den var positiv og løber med skjult form. Nu laver vi nogle ændringer på balancen med nogle andre bagsko, og så gælder det om enten at komme til front eller få ryg bag Omilio, siger Bent Svendsen.

EKSTRA BLADETS V5-FORSLAG

Aalborg, onsdag 5. februar

V5-1: 4-6-1

V5-2: 4-5-6-7

V5-3: 12-13-3-11-8

V5-4: 2

V5-5: 3-2

120 kroner

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer