- Sjovt at være den første, der vinder finale

V65 Aalborg: Morten Friis og Razzmina tog sig af sejren i Travligaens hoppefinale. Liga 5 gik til Rex Hellebjerg og Flemming Jensen

Razzmina og Morten Friis ved sejren i Aalborg. (Foto: Ole Hindby)
Razzmina og Morten Friis ved sejren i Aalborg. (Foto: Ole Hindby)

AALBORG (Ekstra Bladet): Morten Friis og Razzmina førte fra start til mål i Travligaens Hoppe-finale søndag på travbanen i Aalborg.

Det lykkedes Skive-kusken at holde et perfekt tempo med den talentfulde hoppe, der afviste alle konkurrenter i opløbet, hvor Flemming Jensens Sofie Flirt var nummer to over målstregen.

Sejren var Razzminas femte i kun seks starter, og den blev belønnet med 40.000 kroner.

- Det er sjovt at værte den første, der vinder en finale i travligaen, sagde Morten Friis til Ekstra Bladet, da han netop var vendt tilbage til stalden efter æresrunden.

Der er meget udvikling gemt i denne hest. Jeg fik heldigvis lov til at bestemme tempoet undervejs. Jeg havde taget et stopur med, så jeg kunne køre et jævnt tempo. Det var min plan at stikke af til slut, og det klykkedes jo fint, sagde Morten Friis, der var gæstekusk for skadede Mads Hviid Nielsen.

Spændende opløb i Liga 5
Liga 5-finalen så længe ud til at blive en opvisning af Sigurd. Bent Svenden lod sit talent raketstarte mod fronten. Her styrede Skive-kusken løbet, men han kunne ikke holde Flemming Jensen og Rex Hellebjerg inde bag sig i opløbet.

På en kort speed gik Rex Hellebjerg forbi Sigurd, og dermed var der 40.000 kroner i førstepræmie. Trejdepladsen i løbet gik til favoritten Pilia, der fra inderbanen kom meget sent ud til angreb.

Anders Pedersen kunne også selv
Rex Hellerbjerg er trænet af Anders Pedersen, og han satte sig selv bag Phantom K D i Liga 4.

Det gav endnu en sejr til stalden. For i opløbet kunne Phantom K D afvise de to Knud Mønster-heste Sucker Dust og Shesa Vixi.

V65-RESULTATET Aalborg, søndag 13. april

Løb

Vinder

Udgåede

V65-1:

3 Razzmina

V65-2:

1 Rex Hellebjerg

V65-3:

4 Phantom K D

V65-4:

8 M T Follow Me

V65-5:

6 Rocky PH

V65-6:

2 O'Grady

Gevinst for seks rigtige: 2230 kroner

Gevinst for fem rigtige: 40 kroner

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer