Styrer Svendsen showet

V5 Nordic: Bent Svendsen tror på tre vinderchancer i V5-løbene i Skive

Bent Svendsen vandt i påsken DM for Travtrænere. (Foto: KM Foto)
Bent Svendsen vandt i påsken DM for Travtrænere. (Foto: KM Foto)

Fem sejre i 11 starter.

Den regerende Danmarksmester for Travkuske Bent Svendsen har fået en forrygende start på 2014, og han tror selv, at det fortsætter onsdag eftermiddag i Skive.

Ekspertkuskenes V5-tips

Tre af hestene på startlisten i Skive har direkte vinderchance, og så har træneren yderligere en stor fidus.

- Sunday Brogård (1 i V5-1) har haft pause, men den har trænet godt, så det er jeg ikke nervøs for. Fra det startspor, så skal det være en vinderchance, siger Skive-trænerne til Ekstra Bladet.

- Rockefeller (2 i V5-2) går det ene topløb efter det andet. Hesten kommer altid fremad i sporene de sidste 500-600 meter. Han kommer til at tage mange på den sidste omgang, og det er også en vinderchance.

- Sigurd (2 i V5-3) er den bedste nul-klasse hest, som jeg har haft i længere tid. I forhold til Tinkelbell (12) har den er godt startspor. Sigurd er hurtig fra start, og jeg forventer at sidde i spids på tre skridt.

Det er en hest, der kun har vundet et løb i 58 starter

- Vi giver den et halvåbent hovedlag på. Den plejer at gå med åbent hovedlag, og den ændring skærper den. Det bliver også første gang, at vi prøver at starte ham vatudtræk, så det kan jeg også bruge, hvis de kommer tæt på.

To af ekspert-kuskene rammer plet

- Ramu (9 i V5-4) er ingen vinderchance.

- Rolex Boy (3 i V5-5) kommer fra pause. Den skal have norsk hovedlag på for første gang. Det kan være en luring. Det er en hest, der kun har vundet et løb i 58 starter, og det var kun fordi den foran galopperede, men det er en hest, der altid har haft farten, og så har den tjent 336.446 uden rigtig at vinde et travløb.

EKSTRA BLADETS V5-FORSLAG

Skive, onsdag 22. januar

V5-1: 1-3-5-8-2

V5-2: 7

V5-3: 2-12-7

V5-4: 1-10

V5-5: 8-5-2-11

120 kroner

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub