Overskud i Aalborg

NKI Racing Arena Aalborg præsenterer sorte tal for tredje år i træk

Væddeløbsbanen i Aalborg har igen fremgang. (Foto: Ole Hindby)
Væddeløbsbanen i Aalborg har igen fremgang. (Foto: Ole Hindby)

NKI Racing Arena Aalborg meddeler torsdag, at væddeløbsbanen for tredje år i træk kommer har haft et overskud.

Årets resultat før afskrivninger viser et plus på 971.022 kr. Efter afskrivninger og skat viser resultatet et overskud på 116.000 kr incl finansielle indtægter. Café Pit Stop kom ud med et plus på 85.000 kr. Det betyder, at det samlede overskud i Aalborgs Væddeløbsforening lander på 201.000 kr.

Bestyrelsen er meget tilfreds med resultatet i en tid hvor sponsorater og andre eksterne midler ikke ligefrem kommer af sig selv. Resultatet er især opløftende, når man tænker på, at vi i 2013 udbetalte 305.000 kr i ekstra præmier af egne midler.

- Det har vi gjort for at honorere de mange dygtige aktive, vi har i Nordjylland inden for sporten, fortæller formanden for NKI Racing Arena Aalborg, Stig B. Norsk i en pressemeddelelse.

- Det største koncentrat af traveropdræt i Danmark findes i Nordjylland. Der er mange amatører og professionelle inden for opdræt, trænere og hesteejere, der ligger mange kræfter i sporten, både når vi taler om trav og galopsport. Så det er vigtigt at vi kanaliserer midler ud til alle de her aktive for at fastholde dem og forhåbentligt også tiltrække nye, siger Stig B. Norsk.

Nye stalde på vej
I 2014 øremærker vi bla overskuddet til et nyt og tiltrængt staldbyggeri. Det er planen, at de gamle amatørstalde fra 1954 hen over sommeren bliver skiftet ud med nye tidssvarende, som kommer til at leve op til de kommende krav om dyrevelfærd.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer