Tv: Otte heste lige på målstregen

Åby: Danske O'Grady blev slået som favorit i sæsondebuten

 

Det var en helt vild opløbskamp, da en af Danmarks bedste travheste - O'Grady - sæsondebuterede på Åby-banen ved Göteborg.

Otte heste gik side om side over målstregen, og forskellen på de otte var få meter. Se opløbet i klippet herover.

O'Grady var spillet som favorit i årets første løb, men den blev altså slået af Persos Seaman, der gik frem til spidsen, netop som Flemming Jensen var ude efter samme position.

Dermed var O'Grady fanget i positionen udvendigt på førerhesten.

Flemming Jensen forsøgte angreb i opløbet, mens Persos Seaman kunne svare igen. Imens fløj konkurrenterne omkring de to førende. På Åby-banen må to heste angribe indvendigt og udvendigt forsøgte fire heste at komme først i mål.

Vandt med Jaguar Broline
Flemming Jensen vandt Februar-stayeren med Jaguar Broline. Trods spor 15 på de 3140 meter, så var hesten sikker vinder af løbet.

Hesten løb skævt det meste af løbet.

- Hesten har normalt en Murphey-blænder på, men han var så fin i opvarmningen, at vi tog den af. Under løbet ville jeg ønske, at han havde den på, for havde han løbet mere lige, så havde han kunne løbe hurtigere, sagde kusken i sejrsinterviewet..

Flemming Jensen sendte Jaguar Broline frem midtvejs i løbet.

- Jeg synes ikke, at tempoet var så højt på det tidspunkt, og så kørte jeg frem. Jaguar Broline har ikke så meget speed. Styrken er snarere, at han kan holde et højt konstrant tempo, sagde Flemming Jensen.

Vindertiden blev 1.16,5.

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere