Ikke sejr for enhver pris

Åby: O'Grady starter torsdag aften for første gang for Flemming Jensen

O'Grady skifter kusk fra Birger Jørgensen til Flemming Jensen. (Foto: Lasse Jespersen)
O'Grady skifter kusk fra Birger Jørgensen til Flemming Jensen. (Foto: Lasse Jespersen)

Siden 1. december har O'Grady fået havret serveret hos Flemming Jensen i Hjallerup.

Torsdag aften debuterer hesten, der har potentialet til at blive Danmarks nye internationale stjerne, for siden nye træner. Det sker på Åby-banen ved Göteborg

Flemming Jensen glæder sig til at starte hesten.

Dette løb er jo ikke jordens vigtigste løb at vinde

- O'Grady skal have et fornuftigt løb, og vi har god tid med at få den i form, dette løb er jo ikke jordens vigtigste løb at vinde. Fra dette startspor kan vi jo risikere at sidde fast indtil opløbet, og så må vi tage det derfra. Jeg har ingen ambitioner om, at vi absolut skal vinde her, siger træneren til Ekstra Bladet.

Flemming Jensen overtog hesten fra Skive-trænerne Gordon Dahl, og han arbejder videre med den tidligere træners erfaringer.

Læs også:

Se også: Gode betingelser til O’Grady

- Jeg synes, at det oplæg, den fik sidste år med at starte i lidt billige løb her i starten af sæsonen, viste sig at falde godt ud, så det er det vi prøver at kopiere lidt igen i år. Torsdag gælder det mest om at få løb i kroppen, og få banket ringrusten ud af kroppen.

- Vi har ikke rigtig lagt os fast på andre løb for ham endnu, men der er et løb i Aalborg 3. april, som kunne være spændende, og så skal han vel have et løb inden, sådan midt i marts, siger Flemming Jensen.

Ekstra Bladet travside: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere