O'Grady på vej mod sæsondebut

Staldnyt: Lige nu er planen, at Flemming Jensen starter hesten først gang 28. februar på Åby-banen

Birger Jørgensen har startet med Birger Jørgensen i sulkyen. I fremtiden er Flemming Jensen førstekører på hesten. (Foto: Lasse Jespersen)
Birger Jørgensen har startet med Birger Jørgensen i sulkyen. I fremtiden er Flemming Jensen førstekører på hesten. (Foto: Lasse Jespersen)

Det var opsigtvækkende, da en af Danmarks allerbedste travheste, O'Grady, i efteråret skiftede træningskvarter fra Gordon Dahl til Flemming Jensen.

Siden har hesten ikke startet. Den har vænnet sig til forholdene i Hjallerup, men nu melder nordjyden stjernehesten klar til sæsondebut.

- O’Grady satser vi på kommer til start på Åby torsdag 28 februar, hvis alt går vel.

- Sidste år fik han også et par bløde starter i begyndelsen af sæsonen, og det viste sig at belønne sig til slut, så det koncept forsøger vi at kopiere, siger Flemming Jensen til Ekstra Bladet.

Nobodybeatsthebeat til Stockholm
På hoppesiden virker Nobodybeatsthebeat til at være den stærkeste pt. i Stald Jensen. Hun vandt først på ugen et løb i Halmstad, og næste start bliver også i Sverige.

- Nobodybeatsthebeat starter sikkert i Hoppeeliten på Solvalla lørdag 16. februar.

Se også: Tv: Nobodybeatsthebeat vandt i Sverige

- Hun gik et fint løb i Halmstad og viste sig jo at være den bedste hest i det løb. Så let bliver det nok ikke næste gang, siger Flemming Jensen, der også regner med at tage Remember Laser med til Solvalla den dag.

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere