Pinocchio blev sekser

Frankrig: Knud Mønster fik intet udbytte af de to starter på Vincennes torsdag eftermiddag

Pinocchio H J trænes i Danmark af Henrik Thomsen. Han har sendt hesten til Frankrig sammen med Knud Mønsters datter, Michelle. (Foto: Lasse Jespersen)
Pinocchio H J trænes i Danmark af Henrik Thomsen. Han har sendt hesten til Frankrig sammen med Knud Mønsters datter, Michelle. (Foto: Lasse Jespersen)

Resultatmæssigt blev det pil nedad for Knud Mønster, der startede to derbyheste på Vincennes-banen i Paris torsdag eftermiddag.

På forhånd var forventningerne størst til Stald KTAS' Pinocchio H J. Den fik også mest ud af anstregelserne med en sjetteplads.

- Jeg havde håbet på lidt mere, at den kunne have været lidt mere fremme undervejs i løbet. Den bliver tvunget i angreb lidt for tidligt i løbet, og så blev den skubbet ud i fjerde spor. Alt i alt gik den o.k., siger Knud Mønster.

Sjettepladsen var ikke forgæves. Der var en præmie på 1120 euro (8500 kroner).

Sort uheld for derbyvinderen
Der var tilgæld sort uheld for sidste års derbyvinder, Repay Merci.

Den fik en fin position undervejs i løbet, men galopperede i opløbet.

- Jeg er helt sikker på, at den galopperede en topplacering væk. På tv var det svært at se, så kører de op i den foranliggende eller også tager kusken for hårdt i hesten. Det bliver meget brat, når konkurrenten to pladser foran en galopperer. Reaktionstiden for hest nummer tre, bliver meget meget kort, siger Knud Mønster.

- Alt i alt så gik Repay Merci meget bedre, end jeg forventede, siger Skive-træneren til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere