Overraskelsernes aften i Skive

V65: Ugens V65 omgang gav 111.700 til fem dygtige spillere

Rocky P H var storfavorit i Liga 2. (Foto: K M Foto)
Rocky P H var storfavorit i Liga 2. (Foto: K M Foto)


Allerede i første afdelig af ugens V65 omgang så man hvor det bar hen af. I Ekstra Bladets Travliga 3, første afdelin af V65 havde Bent Svendsen store forhåbninger til Rockefeller, men den måtte se sig besejret af Pelle Lund der i Knud Mønsters fravær blev kørt af Birger Jørgensen.Anden afdeling blev vundet at en meget forbedret Rikki Tikki Tavi, med Jeppe Rask efter en ikke ubetydelig startgalop. Inden parret kunne hejses som vinder skulle dommerne dog lige se løbsfilmen en ekstra gang, da der var tvivl om Jeppe Rask måtte benytte sig af Open Stretch.

- efter galoppen kørte jeg egentlig mest med, men da så alle ville und i anden spor kørte jeg invendigt, og det lykkedes godt. Hesten viste jo også sidst at den tåler at lave noget selv, sagde Jeppe Rask i sejrsinterviewet.

Tredje afdeling gav endnu en sejr til parret Mønster/Jørgensen, denne gang med Sensei Bob.

- Det er en rigtig fin hest, der har bedst af at løbe i sit eget tempo, det lover godt for fremtiden, sagde Birger Jørgensen efter løbetI fjerde afdeling stod konstellationen bag favoritten Rocky PH, men denne svigtede efter et uheldigt løb og det banede vejen for en overraskende sejr til Ourselves med Rene Kjær.

- Det var dejligt for hesten, den har rendt og lavet nogle dumme galopper de sidste par gange, men i dag var let, sagde Rene Kjær i sejrsinterviewet.Allerede løbet efter kom Rene Kjær atter påvinderpladsen, denne gang med Hommage d'Couronne, der vandt overbevisendeSjette og sidste afdeling blev vundet af den uge kusk Mads Hvid Nielsen med Razzmina, der efter de var kommet til føringen styrede løbets gang og sejrede helt efter behag.

Se også: Sådan tegner du dig for en anpart

V65-RESULTATET Skive, lørdag 5. april

Løb

Vinder

Udgåede

V65-1:

1 Pelle Lund

V65-2:

1 Rikki Tikki Tavi

V65-3:

4 Sensei Bob

V65-4:

2 Ourselves

V65-5:

1 Hommage d'Couronne

V65-6:

2 Razzmina

7, 8

Gevinst for seks rigtige: 111.700 kroner

Gevinst for fem rigtige: 2.372 kroner

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer