Mr. Travligaen er finaleklar

V65 Aalborg: Knud Mønster har heste med i alle fem finaler i Travligaen

Heste fra Knud Mønsters stald topper tre af rækkerne i Travligaen inden finalestævnet søndag i Aalborg. (Foto: Lasse Jespersen)
Heste fra Knud Mønsters stald topper tre af rækkerne i Travligaen inden finalestævnet søndag i Aalborg. (Foto: Lasse Jespersen)

Heste fra Knud Mønsters stald har siden nytår domineret de indledende afdelinger af travsportens nye eliteserie: Travligaen.

Søndag eftermiddag gælder det finalestævnet, hvor der i de fem ligaer bliver kørt om førstepræmie fra 50.000 til 100.000 kroner.

– Konceptet er godt, men jeg synes det havde været sjovere med finaler lidt oftere. Desuden synes jeg, at Liga 2 er for bred. Det er svært for Liga 3-hestene, at klare sig, når de rykker op, siger Knud Mønster.

I Eliterækken stiller Knud Mønster med derbyvinderen Repay Merci. Den møder rundens største favorit: O’Grady.

– Jeg kan ikke love, at vi vinder. Men jeg gør forsøget. Bliver vi toer eller treer, så er jeg også tilfreds. Da vi mødte O’Grady i Odense hentede vi lidt på den i opløbet, siger Knud Mønster.

I Liga 2 er der lagt op til endnu en duel mellem Mønsters Rocky P H og Ekstra Bladets Travklubs Race Cowboyland.

– Der er nu også mange andre gode med i løbet, der starter inden for os. Måske vælger jeg en offensiv taktik, siger Knud Mønster.

Travl dag i stalden

Til Liga 3-løbet bliver der travlhed i stalden. Knud Mønster kører selv Razor Blade, mens Nicolaj Andersen får chancen bag Pelle Lund.

– Pelle Lund skal have en ryg, mens Razor Blade kan tåle at gøre meget arbejde selv. Der er gode heste med i løbet, og ligesom i de andre rækker gælder det, at man bare ikke lige sådan går ud at vinder.

– Derfor vil jeg også helst til efter søndag med at få tilnavnet Mr. Travligaen, siger Knud Mønster.

EKSTRA BLADETS V65-FORSLAG
Aalborg, søndag 13. april

V65-1: 3-2-5-4

V65-2: 6-8-5

V65-3: 10-3

V65-4: 9

V65-5: 6-9

V65-6: 2

48 kroner

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer